Avast WEBforum

Non-English Zone => Nederlands => Topic started by: kvaart on November 10, 2013, 12:38:30 PM

Title: foutcode
Post by: kvaart on November 10, 2013, 12:38:30 PM
Hoi,
Als ik verbinding wil maken met een andere computer krijg ik de melding: foutcode 0
Wat is hier de oorzaak van?
Groet, Kees
Title: Re: foutcode
Post by: Angel@ on November 15, 2013, 12:27:01 PM
kvaart,

We hebben het hier over avast! Internet Security neem ik aan?

1) Open Avast! en klik op instellingen -> probleemoplossingen
2) Klik op fabrieksinstellingen herstellen.
3) Zorg dat programma-instellingen en schild-instellingen staan aangevinkt.
4) Klik op (Nu terugzetten naar de standaard-instellingen).
5. Herstart de computer en controleer of je nog last hebt van foutcode 0.