Avast WEBforum

Consumer Products => Avast Free Antivirus / Premium Security (legacy Pro Antivirus, Internet Security, Premier) => Topic started by: LadyA on June 08, 2015, 03:39:46 AM

Title: Browser Security/WebRep issues in Chrome and IE, but not Firefox
Post by: LadyA on June 08, 2015, 03:39:46 AM
Whenever I do a web search in Chrome or IE, the Avast WebRep/Browser Security extension doesn't show up for the search results unless I reload the page (i.e. there is no colored icon next to the results unless I reload). It's been that way for a long time, and I have uninstalled/reinstalled Chrome, as well as repaired Avast and the same issue still happens. I don't have the problem in Firefox though.

Any suggestions for the cause? Thanks in advance!
Title: Re: Browser Security/WebRep issues in Chrome and IE, but not Firefox
Post by: cbino on June 08, 2015, 10:22:34 AM
The extension does not work for Internet Explorer!
The problem has been addressed here: https://forum.avast.com/index.php?topic=169913.0
For chrome, it happens sometimes having to reload the page, but then that's fine.
Hello
Title: Re: Browser Security/WebRep issues in Chrome and IE, but not Firefox
Post by: Eddy on June 08, 2015, 03:40:11 PM
According to your signature you have MBam pro.
Make sure it is not running in real time.
It is a known problem that it doesn't play well with avast.
Title: Re: Browser Security/WebRep issues in Chrome and IE, but not Firefox
Post by: LadyA on June 19, 2015, 01:52:35 AM
Sorry about my delayed reply, and thank you for the info!

I asked a long time ago about having MBAM and Avast at the same time and was told they work fine together but that I could put in exclusions to make sure they don't conflict, which I did.

Is it only the Avast WebRep that MBAM conflicts with, or is it causing my Avast anti-virus problems too? I haven't had any warnings or error messages.

Thanks in advance!
Title: Re: Browser Security/WebRep issues in Chrome and IE, but not Firefox
Post by: Rednose on June 19, 2015, 03:11:52 AM
Hi LadyA :)

There is a problem with MBAM Premium and Avast SafeZone.
That is the SafeZone browser stops working after some ( more than one ) system reboots, when MBAM premium ( or the trial ) has been activated.
We don't have a ( real ) solution for it now.

Greetz, Red.