Avast WEBforum

Consumer Products => Avast Free Antivirus / Premium Security (legacy Pro Antivirus, Internet Security, Premier) => Beta - Avast => Topic started by: giogio on July 07, 2015, 08:01:06 PM

Title: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222 (also 10.3.2223)
Post by: giogio on July 07, 2015, 08:01:06 PM
Hi all,
seems that the problem reported here https://forum.avast.com/index.php?topic=169913.0
is not resolved yet.
Already tried to remove/add the AOS via the avast installer.
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222
Post by: NON on July 08, 2015, 12:46:05 PM
This problem ( AOS not working in IE ) is there quite long time now, it firstly reported more than a year ago.

I also have this for a long time, quite a long time as I cannot remember when it started.  :(
I have already given up using AOS on IE...
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222
Post by: MartinZ on July 10, 2015, 10:21:42 AM
Hi,

this will be fixed in next build. Sometimes it takes longer for the icon to show after the first launch, but otherwise it should work fine.
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222
Post by: giogio on July 10, 2015, 01:18:19 PM
Hi Martin,
the problem is that the avast icon never appear in the IE bar, also after the first ie launch, it is not a problem of delay. In anycase I hope this will be fixed.
Thanks
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222
Post by: giogio on July 10, 2015, 07:15:25 PM
Hi Martin,
with the new RC (10.3.2223) it still not working...see attached
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222 (also 10.3.2223)
Post by: YLAP on July 10, 2015, 07:30:10 PM
+1 The same here. Seems problems is not fixed yet.
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222 (also 10.3.2223)
Post by: essexboy on July 10, 2015, 07:47:35 PM
IE11 x64 works here

Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222 (also 10.3.2223)
Post by: YLAP on July 10, 2015, 07:50:35 PM
IE11 x64 works here

How? Protected mode is on or off? :)
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222 (also 10.3.2223)
Post by: essexboy on July 10, 2015, 07:51:17 PM
Protected mode on :)
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222 (also 10.3.2223)
Post by: YLAP on July 10, 2015, 07:53:46 PM
Well, tried in both ways... Still nothing. Thanks to you, at least now I know how AOS icon should look like in IE :D :D
Title: Re: AOS not working in IE 11 and avast 10.3.2222 (also 10.3.2223)
Post by: NON on July 11, 2015, 05:31:54 AM
Well, tried in both ways... Still nothing. Thanks to you, at least now I know how AOS icon should look like in IE :D :D
+1

Still not working with RC2, as usual.