Avast WEBforum

Non-English Zone => Česky/Slovensky => Topic started by: bratrstwokwaku on October 01, 2015, 02:50:28 PM

Title: Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2
Post by: bratrstwokwaku on October 01, 2015, 02:50:28 PM
Zdravim,

mam dotaz, notebook Acer, obnova systemu do "tovarniho nastaveni", cili SP1. Nainstaloval jsem Avast, to probehlo bez problemu, po instalaci to vyzvalo ke spusteni testu tak na to kliknu a  vyhodilo tuto hlasku:

c:/program files/avast software/avast/avastUI
server vrátil odkaz

Tak jsem Avast odinstaloval, na jinem stroji stahnul SP2 po jeho instalaci jsem zkusil Avast nainstalovat znovu a to same.
Mel by nekdo nejaky napad?

Moc dekuji.
Title: Re: Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2
Post by: Peter Zošiak on October 02, 2015, 11:42:47 AM
Zdravim,

mam dotaz, notebook Acer, obnova systemu do "tovarniho nastaveni", cili SP1. Nainstaloval jsem Avast, to probehlo bez problemu, po instalaci to vyzvalo ke spusteni testu tak na to kliknu a  vyhodilo tuto hlasku:

c:/program files/avast software/avast/avastUI
server vrátil odkaz

Tak jsem Avast odinstaloval, na jinem stroji stahnul SP2 po jeho instalaci jsem zkusil Avast nainstalovat znovu a to same.
Mel by nekdo nejaky napad?

Moc dekuji.

Ahoj. Tvoj problem sa nam nedari reprodukovat. Mohol by si teda prosim ta vegenerovat Support Package (https://www.avast.com/cs-cz/faq.php?article=AVKB33) a sem napisa jeho Meno (ID). Vdaka.
Title: Re: Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2
Post by: bratrstwokwaku on October 02, 2015, 01:44:06 PM
Ehm, tak problem se vyresil sam. Vcera jsem tam zainstaloval NOD32 protoze jsem potreboval na windows update.
Dnes jsem abych mohl pouzit: avastsupport.exe jsem NOD32 odinstaloval, nainstaloval Avast a on bezi. Nechapu.

Omlouvam se a moc dekuji.
Title: Re: Nelze zainstalovat Avast na win Vista Home Premium SP2
Post by: marian on November 19, 2015, 01:58:18 PM
u mne byl v problém v zapnutém UAC