Avast WEBforum

Consumer Products => Avast SecureLine VPN => Avast SecureLine VPN for Windows => Topic started by: REDACTED on November 12, 2015, 07:16:02 PM

Title: "Secure Line has encountered a technical issue."
Post by: REDACTED on November 12, 2015, 07:16:02 PM
Hi, Secure Line VPN - has suddenly stopped working today - all I get is the message "Secure Line has encountered a technical issue.". This happens as soon as I try to open Avast VPN up.

Any help?

Chris
Title: Re: "Secure Line has encountered a technical issue."
Post by: REDACTED on November 12, 2015, 07:23:57 PM
Ha, I've been trying for the last hour to connect - re-booting etc. Now it's just started working again - just like that... must be magic... but I'm relieved that it wasn't something to do with my computer. It would be nice if the error message could mention if it has something to do with the users end - or Avasts end... if you see what I mean...

Chris
Title: Re: "Secure Line has encountered a technical issue."
Post by: schmidthouse on November 13, 2015, 12:32:27 AM
When using any VPN service, it is not uncommon to experience periodic Server Issues which interrupts functionality. :)
Title: Re: "Secure Line has encountered a technical issue."
Post by: REDACTED on November 21, 2015, 03:16:14 AM
Today  (since ~ 4pm) Avast Secure Line has stopped working on several occasions and gives the "Secure Line has encountered a technical issue" message.

Following up on this I find that free Antivirus is also stopping repeatedly. Restarting or rebooting fixes the problem for a few minutes then it fails again.

Windows 7 Pro / Chrome / Antivirus Program Version 10.4.2233 / Virus Definitions 151120-1
Title: Re: "Secure Line has encountered a technical issue."
Post by: Eddy on November 21, 2015, 02:27:04 PM
Antivirus Program Version 10.4.2233 is a old(er) version.
Newest is : https://forum.avast.com/index.php?topic=178580.0

Latest beta : https://forum.avast.com/index.php?topic=179386.0
Title: Re: "Secure Line has encountered a technical issue."
Post by: Davidek on November 23, 2015, 01:52:22 PM
Hi crmartin,

What locations were you trying to connect to please? 

Thanks,

Davidek