Avast WEBforum

Consumer Products => Avast SecureLine VPN => Avast SecureLine VPN for Windows => Topic started by: boggett2001 on August 07, 2020, 03:14:43 PM

Title: New VPN acting weird.
Post by: boggett2001 on August 07, 2020, 03:14:43 PM
If my router is already secured at my home with a password, will the VPN work?  I realize it doesn't need to - I only need to use it when staying in hotels for my work.  I will contact support, BUT, I installed this yesterday after uninstalling Private Wifi (whose customer service is, and was, a joke), when I click on the icon to start the VPN, I get the splash screen telling me how the VPN works and why I need it, and my "online privacy is not protected,"  how my "IP address is visible to others, yada yada yada. Just weird.
Title: Re: New VPN acting weird.
Post by: schmidthouse on August 08, 2020, 06:03:45 PM
Did you buy a License, sold by the month or yearly?
Title: Re: New VPN acting weird.
Post by: boggett2001 on August 09, 2020, 07:57:26 PM
I decided to start over with the whole thing.  I started at the "buy" button, and it immediately takes me to a splash screen that says "It seems that you're offline, please make sure your internet connection works properly and try again."   I am most definitely NOT OFFLINE, I'm on the internet constantly, always connected at home.  Why does this keep happening?
Title: Re: New VPN acting weird.
Post by: boggett2001 on August 09, 2020, 08:13:15 PM
Yep, operator error strikes once again!  Thanks, everybody, for your kind attention.  I'm good.
Title: Re: New VPN acting weird.
Post by: schmidthouse on August 09, 2020, 11:55:34 PM
You're welcome.