Avast WEBforum

Consumer Products => Avast Free Antivirus / Premium Security (legacy Pro Antivirus, Internet Security, Premier) => Topic started by: michael144 on July 05, 2022, 07:18:35 PM

Title: Antivirus bug report
Post by: michael144 on July 05, 2022, 07:18:35 PM
Er der nogen mulighed for at slå denne "antivirus bug report" fra? Eller midlertidig at slukke for hele Avast Antivirus?

Jeg har i weekenden lavet nogle meget ressourcekrævende videofiler på min computer. Jeg havde derfor slået alle primær skjolde fra i Avast Antivirus, for netop at undgå, at Avast skulle bruge ressourcer på unødige ting. Jeg kunne desværre ikke trække stikket til internettet ud, da videoredigeringen havde brug for et videostream fra nettet.

Desværre så jeg 3 gange, at Avast Antivirus bug report pludselig brugte enorme ressourcer på min PC. Ressourcer der så gik fra den videobehandling jeg havde sat i gang - og som derfor lavede fejl i den færdige video. Det betød 3 fejl i min video, som ikke kan laves om.

Det er meget, meget trist.

Så i fremtiden - hvordan fortæller jeg Avast, at den de næste X timer skal gå i dvale eller slukke? For det vil være helt tåbeligt, at afinstallere Avast, for så at geninstallere det et par dage efter.

Det jeg savner allermest i Avast er en stor rød STOP! knap, som man kan trykke på, og så stopper Avast med alt med det samme.

Det var desværre ikke nok at slå alle primære skjolde fra i Avast, da Avast tydeligvis laver ressourcekrævende ting i baggrunden, som jeg ikke kan stoppe.
Title: Re: Antivirus bug report
Post by: rocksteady on July 06, 2022, 09:39:09 AM
Please post in English, or find your own language section here: https://forum.avast.com/index.php#c7