Avast WEBforum

Consumer Products => Avast Free Antivirus / Premium Security (legacy Pro Antivirus, Internet Security, Premier) => Topic started by: logos on September 15, 2010, 12:54:33 PM

Title: configure proxy to "auto" (for updates) ?
Post by: logos on September 15, 2010, 12:54:33 PM
 okay that's not for me, but for someone in the French section who can't update his enterprise laptop because it requires access to a proxy, and he's got only an automatic script (sic) allowing him to access this proxy, i.e. he doesn't have the parameters. And as you know avast settings for updates don't allow an automatically detected proxy configuration, it's either "no proxy, "IE", or manual. Is there a way to edit avast5.ini to get such a behavior? thanks.

http://forum.avast.com/index.php?topic=63917
Title: Re: configure proxy to "auto" (for updates) ?
Post by: Lisandro on September 15, 2010, 11:06:14 PM
It was there for version 4: http://forum.avast.com/index.php?topic=1647.msg10256#msg10256
I think it is the same for version 5 (section [Common]).
Title: Re: configure proxy to "auto" (for updates) ?
Post by: logos on September 15, 2010, 11:10:16 PM
It was there for version 4: http://forum.avast.com/index.php?topic=1647.msg10256#msg10256
I think it is the same for version 5 (section [Common]).
okay thanks a lot for this link Tech, I'll have a look ;)
Title: Re: configure proxy to "auto" (for updates) ?
Post by: Lisandro on September 15, 2010, 11:20:24 PM
You're welcome :)