Avast WEBforum

Consumer Products => Avast Free Antivirus / Premium Security (legacy Pro Antivirus, Internet Security, Premier) => Topic started by: Comp_Geek on April 08, 2011, 03:35:31 AM

Title: Safe Zone
Post by: Comp_Geek on April 08, 2011, 03:35:31 AM
I was just wondering, is it possible to get stuck in safe zone?

By this I mean, is it possible to switch to Avast! Safe Zone, and some kind of glitch happens, and you are stuck in it.


So, is it possible?

Just curious.

THanks.
Title: Re: Safe Zone
Post by: Lisandro on April 08, 2011, 03:39:40 AM
If that happens... well, a cold boot will restart the computer ;)
Title: Re: Safe Zone
Post by: iddon on April 08, 2011, 05:30:24 AM
Do not want to create such a theme. Therefore, I will write here. It would be nice to embed the calculator in SafeZone. Very handy when buying goods!