Author Topic: Avast is deleting my email bodies  (Read 4137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline thought_memory

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Avast is deleting my email bodies
« on: February 12, 2004, 10:02:54 PM »
Any incoming message that has an attachment gets it's email body deleted. The attachment is fine.

If I pause the Internet mail provider, everything works fine.

Is there a solution to this problem ? My only option at the moment is to turn virus checking off, or use a different product .....


Offline EVdB

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 49
  • Brabantse Leeuw
Re:Avast is deleting my email bodies
« Reply #1 on: February 12, 2004, 10:36:28 PM »
Hi,

Which e-mail client are you using?

Does the sender use Pocomail and Avast? If so, there's a bug described (nr. 901) when somebody who sends attachments in Pocomail in combination with the outgoing signature of Avast. The receiver will always receive a blank body message.

Or maybe this bug is on the side of the receiver?

This bug is under investigation by Poco Systems.

 ;) Eric

Offline hugoboss

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re:Avast is deleting my email bodies
« Reply #2 on: February 13, 2004, 01:34:46 PM »
got this (problem) too, i think it has to do with javasrcipt or vbs coding, because it happens with html mail only. got a 50k mail and it empty ??? , seems avast cleaned/replaces data without beeing infected. terminate avast does not bring the mail back

mozilla mail

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11664
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:Avast is deleting my email bodies
« Reply #3 on: February 13, 2004, 01:51:50 PM »
Do you have the option to add info to uninfected messages on?
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline Technodrome

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 52
Re:Avast is deleting my email bodies
« Reply #4 on: February 13, 2004, 03:34:36 PM »
Same here.
Avast! deleted body of my two e-mails (plain text). At first I thought the sender screwed up, but it happened again today. BTW I am using OE6.

Quote
Do you have the option to add info to uninfected messages on?

I just checked my emails and add info was on. I suspected that this could cause a problem so I switched it off.


tECHNODROME
« Last Edit: February 13, 2004, 03:51:05 PM by Technodrome »

Offline EVdB

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 49
  • Brabantse Leeuw
Re:Avast is deleting my email bodies
« Reply #5 on: February 13, 2004, 03:52:59 PM »
Yesterday I received newsletters in HTML & plain text and I only received Avast's signature or only pictures for HTML.
Using Pocomail version 3.0.3 1742 NLD.

 ??? The funny thing is that other newsletters, also HTML & plain text, did come through.

My Avast Pro-version is set to 'adding text on incoming and outgoing'.
This all happened since I updated, so maybe there's a bug.
 ;) Eric