Author Topic: Zylom games  (Read 3754 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dorakees

  • Guest
Zylom games
« on: July 03, 2012, 11:52:20 AM »
Waar kan ik Zylom games als uitzondering vastleggen. Ik kan geen games laden. Vr gr dorakees

Theo Peterbroers

  • Guest
Re: Zylom games
« Reply #1 on: July 04, 2012, 03:40:52 PM »
Dag dorakees,

Hoever bent u gekomen?

Ik heb zo'n spelletje gedownload. Eerst ontving ik de Zylom installer; avast waarschuwde dat deze niet ondertekend is en dat het bestand zeldzaam is. Toch opgeslagen op mijn harde schijf. Ik heb de installer van Cradle of Egypt laten scannen door virustotal en geen van de antivirusprogramma's vond iets engs.

Als ik de installer draai als administrator, kan ik de installatiedirectory wijzigen en twee documenten inzien: het privacybeleid en de servicevoorwaarden. Als ik deze aanklik, loopt de installer vast. Omdat ik wil weten waarmee ik accoord ga, was dit voor mij einde oefening. In taakbeheer zie ik, dat de installer twee processen heeft gestart: bstrapinstall.exe en gameinstaller.exe. Ik heb ze gesloten.

Als u wel accoord gaat, kunt u proberen voor de Zylom installer een uitzondering te maken in het File System Shield. Open de avast user interface (rechts klikken op het bolletje) > Real-time shields > File System Shield > Expert settings > Exclusions > add, en dan naar de Zylom installer zoeken.

Met vriendelijke groeten