Author Topic: WebRep not working fairly often  (Read 8712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline leftisthominid

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 211
WebRep not working fairly often
« on: July 12, 2012, 03:32:11 AM »
From one day to another, sometimes WebRep seems to work but other times it does not

Anyone else have this issue?

SafeSurf

  • Guest
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #1 on: July 12, 2012, 11:41:18 AM »
There has been an issue that is being worked on.  Thank you.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67247
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #2 on: July 12, 2012, 01:53:47 PM »
leftisthominid, more info will help: operational system, browser...
The best things in life are free.

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 73451
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #3 on: July 12, 2012, 01:55:01 PM »
leftisthominid, more info will help: operational system, browser...

Most probably a server issue. ;)
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 22.1.6864.IBC [UI.688] - EEK - Firefox ESR 91.5 [NS/uBO/PB] - TB 91.5.0
Avast-Tools: Secure Browser 97.1 - Cleanup 21.4 - SecureLine 5.14 - Driver Updater 21.4 - CCleaner 5.88
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #4 on: July 12, 2012, 02:40:19 PM »
leftisthominid, more info will help: operational system, browser...
Vista + Firefox 13.0.1 = WebRep stays grey for 3 days already.
May the FOSS be with you!

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 73451
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #5 on: July 12, 2012, 03:57:33 PM »
leftisthominid, more info will help: operational system, browser...
Vista + Firefox 13.0.1 = WebRep stays grey for 3 days already.

It doesn't matter which OS or browser you use, if the WR servers are down. ;)
Eg: It worked in the morning here, but doesn't anymore now. (CET)
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 22.1.6864.IBC [UI.688] - EEK - Firefox ESR 91.5 [NS/uBO/PB] - TB 91.5.0
Avast-Tools: Secure Browser 97.1 - Cleanup 21.4 - SecureLine 5.14 - Driver Updater 21.4 - CCleaner 5.88
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #6 on: July 12, 2012, 04:11:41 PM »
Asyn
It was not my question about OS and browser. If Tech asks, he has something in mind.
May the FOSS be with you!

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 73451
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #7 on: July 12, 2012, 04:15:11 PM »
Asyn
It was not my question about OS and browser. If Tech asks, he has something in mind.

NP, go ahead... ;)
« Last Edit: July 12, 2012, 04:22:42 PM by Asyn »
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 22.1.6864.IBC [UI.688] - EEK - Firefox ESR 91.5 [NS/uBO/PB] - TB 91.5.0
Avast-Tools: Secure Browser 97.1 - Cleanup 21.4 - SecureLine 5.14 - Driver Updater 21.4 - CCleaner 5.88
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline leftisthominid

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 211
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #8 on: July 17, 2012, 02:44:34 AM »
right now it seems to be down again

I remember it running yesterday

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #9 on: July 17, 2012, 10:58:13 AM »
right now it seems to be down again

I remember it running yesterday
You're lucky. I haven't seen it working for more than two weeks.
May the FOSS be with you!

YoKenny

  • Guest
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #10 on: July 17, 2012, 01:22:19 PM »
right now it seems to be down again

I remember it running yesterday
You're lucky. I haven't seen it working for more than two weeks.
No problem with IE for me.

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #11 on: July 17, 2012, 03:03:50 PM »
The bars are still grey both in Firefox and IE for me.

And more, I found a page from Mozilla's Add-on Compatibility Reports: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/compatibility/reporter/wrc%40avast.com?appver=1-13.0
« Last Edit: July 17, 2012, 03:10:33 PM by George Yves »
May the FOSS be with you!

Offline Gopher John

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2098
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #12 on: July 17, 2012, 03:51:14 PM »
The bars are still grey both in Firefox and IE for me.

And more, I found a page from Mozilla's Add-on Compatibility Reports: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/compatibility/reporter/wrc%40avast.com?appver=1-13.0

George,

WebRep is working fine for me in Firefox 13.0.1.  At times, the WepRep server is offline so the icon doesn't turn green and you can't register a vote for a site.  Right now, the server is up for me.  I have WebRep for IE not installed as I only use it for Windows Update.
AMD A6-5350M APU with Radeon HD Graphics, 8.0GB RAM, Win7 Pro SP1 64bit, IE11
i7-3610QM 2.3GHZ, 8.0GB Ram,  Nvidia GeForce GT 630M 2GB, Win7 Pro SP1 64bit, IE 11
Common to both: Avast Premium Security 19.7.2388, WinPatrol Plus, SpywareBlaster 5.5, Opera 12.18, Firefox 68.0.2, MBam Free, CCleaner

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #13 on: July 17, 2012, 04:21:23 PM »
Thank you John but I know well about the server problems. I only pointed out that WebRep hadn't been working for two weeks for me.

I don't believe in miracles but just a minute ago my WebRep started working again. Let's hope it will work for more than two weeks.
May the FOSS be with you!

Offline Gopher John

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2098
Re: WebRep not working fairly often
« Reply #14 on: July 17, 2012, 04:28:11 PM »
It will work as long as the WebRep server is up. ;)
AMD A6-5350M APU with Radeon HD Graphics, 8.0GB RAM, Win7 Pro SP1 64bit, IE11
i7-3610QM 2.3GHZ, 8.0GB Ram,  Nvidia GeForce GT 630M 2GB, Win7 Pro SP1 64bit, IE 11
Common to both: Avast Premium Security 19.7.2388, WinPatrol Plus, SpywareBlaster 5.5, Opera 12.18, Firefox 68.0.2, MBam Free, CCleaner