Author Topic: Returning to post  (Read 2872 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

redman

  • Guest
Returning to post
« on: January 30, 2005, 10:03:19 PM »
Usually after posting a message I am returned to the forum or my message, but this evening I just get a blank page. Is there a problem with the forum or is it something at my end?

lee16

  • Guest
Re: Returning to post
« Reply #1 on: January 30, 2005, 10:08:19 PM »
All seems fine here, when you say blank page, do you mean black?, white?, something else?

--lee

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31094
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Returning to post
« Reply #2 on: January 31, 2005, 03:27:22 PM »
I too noticed some problems with the board yesterday, but everything seems fine again.
US server that Alwil is using was down also.

Online DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 87640
  • No support PMs thanks
Re: Returning to post
« Reply #3 on: January 31, 2005, 05:27:10 PM »
I had a number of problems yesterday with the speed of the forums, loading and posting. I even though it might be an adverse effect of the Web Shield, so I terminated it and no difference very slow.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 23.4.6062 (build 23.4.8118.762) UI 1.0.762/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security