Author Topic: 7.0.1473 crashed comp, had to remove..?  (Read 6722 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Himochi

  • Guest
Re: 7.0.1473 crashed comp, had to remove..?
« Reply #15 on: October 26, 2012, 06:21:16 PM »
HUZZAH! At last, version 1466!! ;D

Thanks so very, very much for your help! We installed and restarted and the computer booted properly. :) Hopefully a fix will be applied soon!

Thanks again!!

Offline CraigB

  • Avast √úberevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11236
  • No support PM's thanks
Re: 7.0.1473 crashed comp, had to remove..?
« Reply #16 on: October 26, 2012, 06:25:55 PM »
Your welcome, no idea why the new release doesn't work for some but im sure the avast guys are looking in to it.

Offline lukas.hasik

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 923
  • Product manager of Avast Security for Windows
Re: 7.0.1473 crashed comp, had to remove..?
« Reply #17 on: October 26, 2012, 10:48:58 PM »
Himochi, what is your OS? Do you have other security apps (MBAM, MS Defender, etc.) installed?
We'd be really happy if you could try to generate a dump from the situation when your computer is frozen ;) - https://support.avast.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=1356

thank you
Lukas.
Quality is also a feature.

Jindui

  • Guest
Re: 7.0.1473 crashed comp, had to remove..?
« Reply #18 on: October 27, 2012, 12:26:11 AM »
Thanks to all who posted here.
It took awhile, but this whole routine worked for me ..... (so far)
I did make sure though to change my settings so the program will not automatically update.  I'll wait for avast! to post a fix before updating again.