Author Topic: Real Time Shield Problem  (Read 2770 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MarkPH08

  • Guest
Real Time Shield Problem
« on: November 03, 2012, 08:24:02 AM »
I have problem with my Avast Free Antivirus 7.0.1474. The real time shield/web shield is off, i tried to on and fix but nothings happen. i also reboot and try to quick scan with malwarebytes pro but no luck same result.

http://i.imgur.com/XZrjP.png

http://i.imgur.com/7Fgyt.png

http://i.imgur.com/d6Gul.png

I also checked my Task Manager and this is the result. http://i.imgur.com/RL2Ah.png

Anyone can help me? I think my computer is infected resulting that my task manager is broken and avast web shield is not working?! Thanks




franckved

  • Guest
Re: Real Time Shield Problem
« Reply #1 on: November 03, 2012, 10:30:58 AM »
hi, i have the same problem !
i try to turn on and fix -> nothing happen
i reboot and scan -> nothing happen
« Last Edit: November 03, 2012, 10:32:35 AM by franckved »

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 76053
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Real Time Shield Problem
« Reply #2 on: November 03, 2012, 10:45:07 AM »
W8.1 [x64] - Avast Free AV 23.3.8047.BC [UI.757] - Firefox ESR 102.9 [NS/uBO/PB] - Thunderbird 102.9.1
Avast-Tools: Secure Browser 109.0 - Cleanup 23.1 - SecureLine 5.18 - DriverUpdater 23.1 - CCleaner 6.01
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Biskwietje

  • Guest
Re: Real Time Shield Problem
« Reply #3 on: November 03, 2012, 11:12:13 AM »
Go to settings at the top op the Avast window. Choose Troubleshooting menu at bottom of list and reset to the factory settings. This solved the problem for me.