Author Topic: Blackops 2 infected (False Positive)  (Read 10537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BlueNote

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #15 on: November 22, 2012, 11:39:58 AM »
I think you better fix Black Ops 2 installation from Steam:
Go to Library > Right click Black Ops 2 > Properties > Local File > Verify integrity of game cache

If you want manually do it, copy binkw32.dll to Black Ops 2 directory. I have Steam installed in D: driver:
D:\Gamez\Steam\steamapps\common\Call of Duty Black Ops II.

If you have installed it on C: it could be here (not sure if that Steam folder is default name for it):
Win7 64-bit
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Call of Duty Black Ops II.

Win7 32-bit and Win XP:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Call of Duty Black Ops II.

EDIT:
Fixed missing info on Steam fix section
Is the game working for you now ?

Offline raakareiska

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #16 on: November 22, 2012, 11:49:50 AM »
Yes, I can play Black Ops 2 now.

Offline BlueNote

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #17 on: November 22, 2012, 12:13:20 PM »
GUYS I got my thing working!! i re-downloaded steam!! it worked perfectly

Offline raakareiska

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #18 on: November 22, 2012, 12:44:28 PM »
Nice!

Offline BlueNote

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #19 on: November 22, 2012, 01:28:14 PM »
Everyone There's nothing wrong alright?!! You just got to redownload steam that's all!! and false positive has been fixed so it wont show anymore!! or have trouble in future

Offline BlueNote

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #20 on: November 22, 2012, 05:12:42 PM »
BUMP!! 8)

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 69271
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #21 on: November 23, 2012, 08:23:59 AM »
BUMP!! 8)

Why do you bump this topic, the FP has already been fixed.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.2.2450.Beta#1 [UI.599] - EEK - Firefox ESR 78.8 [NS/uBO/PB] - TB 78.8
Avast-Tools: Secure Browser 88.2 - Cleanup P 21.1 - SecureLine 5.9 - Driver Updater 21.1 - CCleaner 5.77
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline BlueNote

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #22 on: November 23, 2012, 10:06:25 AM »
I'm Sure there are some people still who haven't figured it out yet, its just for them..but  i dont mind u can delet this topic..but i guess its better to keep it for a day or 2

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 69271
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #23 on: November 23, 2012, 10:18:41 AM »
I'm Sure there are some people still who haven't figured it out yet, its just for them..but  i dont mind u can delet this topic..but i guess its better to keep it for a day or 2

Well, the topic won't get deleted anyway..!! ;)
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.2.2450.Beta#1 [UI.599] - EEK - Firefox ESR 78.8 [NS/uBO/PB] - TB 78.8
Avast-Tools: Secure Browser 88.2 - Cleanup P 21.1 - SecureLine 5.9 - Driver Updater 21.1 - CCleaner 5.77
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline BlueNote

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
Re: Hello Avast Says Blackops 2 infected...
« Reply #24 on: November 23, 2012, 05:19:37 PM »
I'm Sure there are some people still who haven't figured it out yet, its just for them..but  i dont mind u can delet this topic..but i guess its better to keep it for a day or 2

Well, the topic won't get deleted anyway..!! ;)
Ohhh Coool...Some forums They just delete after the problem is solved!