Author Topic: Move or delete eicar causes freeze  (Read 10510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11831
    • AVAST Software
Re: Move or delete eicar causes freeze
« Reply #15 on: February 21, 2005, 11:55:24 AM »
Well, it doesn't really matter if it was eicar or some real virus.
I just wanted to make sure that the problem really went away when you turned off the sounds.

Merlin67

  • Guest
Re: Move or delete eicar causes freeze
« Reply #16 on: February 21, 2005, 12:06:54 PM »
yes it's working without any freez with the sound turned off.

Edit: Strange thing,i just made a test again and no freezing even with sound on.I guess Avast is waiting for a better moment to freez again...  :)
« Last Edit: February 21, 2005, 12:43:25 PM by Merlin67 »

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11657
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: Move or delete eicar causes freeze
« Reply #17 on: February 21, 2005, 03:06:39 PM »
Actually there has been an attempt to fix this issue in the latest avast version (4.6). So if your previous experiments were based on avast 4.5 (or older) and and you have 4.6, chances are the fix actually worked.
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline igor

  • Avast team
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11831
    • AVAST Software
Re: Move or delete eicar causes freeze
« Reply #18 on: February 21, 2005, 03:33:43 PM »
Actually there has been an attempt to fix this issue in the latest avast version (4.6).

Was there?

Merlin67

  • Guest
Re: Move or delete eicar causes freeze
« Reply #19 on: February 21, 2005, 04:17:37 PM »
Actually there has been an attempt to fix this issue in the latest avast version (4.6). So if your previous experiments were based on avast 4.5 (or older) and and you have 4.6, chances are the fix actually worked.

Hi Vlk,

sorry it's the other way around,i've never seen it in avast 4.5 and never in a 4.5 version updated with the 4.6betas,or the 4.6final.I did a clean install of version 4.6 and the freezes were there.So it's just a pure 4.6 final producing the freez.Maybe because of the attempt to fix something in it?
I dunno if it's a difference in using a 4.5 updated to 4.6,or using a clean install of 4.6.