Author Topic: [BUG]Can't connect to avast! account in zh-CN Language  (Read 2754 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Attacker

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
[BUG]Can't connect to avast! account in zh-CN Language
« on: December 24, 2012, 12:06:55 PM »
set the language to Simplified Chinese(zh-CN)
try to connect to avast! account
enter my E-mail address and click the button below
then the page turns blank and nothing come out at all

If I set the language to English
after click the button, there will come out a textbox to let me input my password, then I can login in.

So there must be something wrong with the zh-CN account page
I hope avast! can solve it soon.

Offline JBG

  • Avast team
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 50
Re: [BUG]Can't connect to avast! account in zh-CN Language
« Reply #1 on: December 27, 2012, 11:07:18 AM »
Hi,
how did you enable zh-CN language on my.avast.com portal. In my opinion, there is no chinese locale (flag) in language selector in upper right corner at my.avast.com.

Regards.

set the language to Simplified Chinese(zh-CN)
try to connect to avast! account
enter my E-mail address and click the button below
then the page turns blank and nothing come out at all

If I set the language to English
after click the button, there will come out a textbox to let me input my password, then I can login in.

So there must be something wrong with the zh-CN account page
I hope avast! can solve it soon.

Offline Attacker

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: [BUG]Can't connect to avast! account in zh-CN Language
« Reply #2 on: December 31, 2012, 05:48:45 AM »
All these (set language, connect account) are done in avast! AntiVirus not in web browser
Hi,
how did you enable zh-CN language on my.avast.com portal. In my opinion, there is no chinese locale (flag) in language selector in upper right corner at my.avast.com.

Regards.