Author Topic: ZA & Avast! 4.6.603  (Read 3590 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Baba

  • Guest
ZA & Avast! 4.6.603
« on: February 19, 2005, 06:05:44 PM »
Hello guys, ;D

I just installed the new Avast! 4.6.603 and if I let the WebShield on the Ad Blocking function of ZA Pro stop to works. ???
Right now I've stopped it but it loks to me that I miss something new.. :'(

Any suggestion how to have bot working? :-\

Regards
                                Baba

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 89349
  • No support PMs thanks
Re: ZA & Avast! 4.6.603
« Reply #1 on: February 19, 2005, 06:36:24 PM »
What browser are you using? I am using firefox and Outpost Pro firewall with Ad blocking and that works fine.

Yes, I know its a different firewall and possibly a different browser, but it proves the concept that web shield, in this case doesn't interfere.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.5.6116 (build 24.5.9153.762) UI 1.0.808/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Baba

  • Guest
Re: ZA & Avast! 4.6.603
« Reply #2 on: February 19, 2005, 07:21:16 PM »
I use IE. :o

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11656
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: ZA & Avast! 4.6.603
« Reply #3 on: February 19, 2005, 07:25:53 PM »
Baba, we'll test this during the next week... even though I think we've already tested it (we've tested pretty much all firewalls we could find) and didn't find any conflicts...
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Baba

  • Guest
Re: ZA & Avast! 4.6.603
« Reply #4 on: February 19, 2005, 07:57:10 PM »
Thanks,
you are great! :)