Author Topic: new problem with 4.6.603 [Silent install version numbers]  (Read 3577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scaa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • I'm a llama!
new problem with 4.6.603 [Silent install version numbers]
« on: February 24, 2005, 10:20:09 AM »
While everyone is complaining about the display of version number in security center, I found another problem.
I had created silent installation in my lan computers running 4.5.
While the program has nowbeen updated to the new version in all the lan machines, I find the splash screen remains the old one and in the about avast the version number is shown as 4.5.603.
In my host machine, however, which runs xp home, the splash screen and the about box displays things correctly. >:(
« Last Edit: February 24, 2005, 10:25:26 AM by Vlk »
xp home sp2 with  avast home Intel P4 3 Ghz HT 1 GB RAM with windows defender  sunbelt kerio free Ad-Aware SE personal ewido anti-malware free and gmail

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: new problem with 4.6.603 [Silent install version numbers]
« Reply #1 on: February 24, 2005, 10:26:29 AM »
So you used the silent install as a way to update the existing v4.5 installations? Why would you do that?

Also, does Repair from Control Panel -> Add/Remove Programs -> avast antivirus help?

Thanks
Vlk
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline scaa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • I'm a llama!
Re: new problem with 4.6.603 [Silent install version numbers]
« Reply #2 on: February 24, 2005, 10:59:03 AM »
Vlk,
I did not use silent installation now. As mentioned , I had used silent install with v4.5.
I have used the program updating feature in each lan machine (running win98) to update the program to v4.6 and the results of old splash screen and version number I have informed in my mail.
The repair feature did not change anything.
xp home sp2 with  avast home Intel P4 3 Ghz HT 1 GB RAM with windows defender  sunbelt kerio free Ad-Aware SE personal ewido anti-malware free and gmail

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re: new problem with 4.6.603 [Silent install version numbers]
« Reply #3 on: February 24, 2005, 11:05:51 AM »
Where did the clients update from? Internet or a local mirror?
Also, your saying Repair didn't give and warning? It just said everything's OK?
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.

Offline scaa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • I'm a llama!
Re: new problem with 4.6.603 [Silent install version numbers]
« Reply #4 on: February 24, 2005, 11:11:41 AM »
I had updated from the internet through proxy server.
Repair did not give any warning and just closed off and accordingly I thought everything was OK
xp home sp2 with  avast home Intel P4 3 Ghz HT 1 GB RAM with windows defender  sunbelt kerio free Ad-Aware SE personal ewido anti-malware free and gmail

Offline scaa

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • I'm a llama!
Re: new problem with 4.6.603 [Silent install version numbers]
« Reply #5 on: February 28, 2005, 01:45:30 PM »
I had updated from the internet through proxy server.
Repair did not give any warning and just closed off and accordingly I thought everything was OK
I am yet to get your response vlk, if any  >:(
xp home sp2 with  avast home Intel P4 3 Ghz HT 1 GB RAM with windows defender  sunbelt kerio free Ad-Aware SE personal ewido anti-malware free and gmail

Offline taco78

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 23
  • avast! Rules!
Re: new problem with 4.6.603 [Silent install version numbers]
« Reply #6 on: February 28, 2005, 05:44:40 PM »
It's the first bug of the new version http://forum.avast.com/index.php?topic=11300.0  ;D