Author Topic: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield  (Read 20455 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wanidoob

  • Guest
Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« on: March 01, 2005, 04:00:35 PM »
Superbe new feature  :-* !
I'll like it. But I've detected a problem with it :P (or with me ;D)

Tested with FireFox 1.0.1  8) and M$IE 6.0  :-[

Site tested : http://www.ifrance.com (webmail)

WebShield OFF => Site browsed
WebShield ON => Site blocked with the next error page :'(

Quote from: Browser error page
The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

Please try the following:

    * Click the Refresh button, or try again later.
    * Open the Web site home page, and then look for links to the information you want.
    * If you believe you should be able to view this directory or page, please contact the Web site administrator by using the e-mail address or phone number listed on the Web site home page.

HTTP 504 - Gateway timeout
avast! Web Proxy

When the server, while acting as a gateway or proxy, contacted the upstream content server, it did not receive a timely response.

GET http://www.ifrance.com/


jedvik

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #1 on: March 01, 2005, 04:07:43 PM »
I read elsewhere on here from Technical to try changing the Avast proxy setting from "Auto-detect" to "No proxy" (if not connected to the internet via a proxy).
Double click the avast icon on your desktop > menu > settings > update (basic) > details > proxy > choose direct connect (no proxy).
That fixed the problem for me.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31078
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #2 on: March 01, 2005, 04:08:13 PM »
No problems with it here.

Webshield off > site is loading
Webshield on > site is loading

GYL

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #3 on: March 01, 2005, 04:21:48 PM »
with or without web shield,impossible to get this site;perhaps because it's french site!!!

wanidoob

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #4 on: March 01, 2005, 04:38:15 PM »
Oh no !

That fixed the problem for me.
Not for me  :'( :'(

No problems with it here.
Webshield off > site is loading
Webshield on > site is loading
Sniff... why me ? :-\

Thanks for all folk's...
...does anyone has an idea to detect the level of the problem ?


edit: I was forgotten, I use "Kerio Personnal Firewall" 4.1.2, but the problem occurs with or without KPF activated or desactivated.
« Last Edit: March 01, 2005, 04:43:02 PM by wanidoob »

sded

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #5 on: March 01, 2005, 04:45:15 PM »
What is your firewall?   If you are using something like Sygate or Kerio, you can log all of the internet traffic and see what is being blocked that is preventing site display by running with and without webshield.

paulineee

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #6 on: March 01, 2005, 04:54:25 PM »
I was okay until this morning.. now I can't get into hotmail.
If I disable zone alarm and avast web shield I still can't get into hotmail but now I get the standard "page cannot be displayed" instead of the avast web shield version.

So I don't know if it's me or hotmail.. or both  :(

I also turned off the proxy.

Most other web pages are okay... aargh!

Offline rdsu

  • Avast Evangelist
  • Poster
  • ***
  • Posts: 534
  • ...
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #7 on: March 01, 2005, 05:28:45 PM »
No problems with it here.

Webshield off > site is loading
Webshield on > site is loading
Same here...
Avast Free Antivirus: Web Shield & Home Network Security.

sded

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #8 on: March 01, 2005, 05:42:29 PM »
Try clicking "ignore local communication" on the Web Shield setup page.  I had the same problem with Kerio and that fixed it.

paulineee

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #9 on: March 01, 2005, 06:40:03 PM »
Hotmail is working now.. must have been their issue.
Everything seems fine with the web shield up.
btw avast rocks!

wanidoob

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #10 on: March 01, 2005, 07:05:26 PM »
Try clicking "ignore local communication" on the Web Shield setup page.  I had the same problem with Kerio and that fixed it.

This button was already clicked... and my webstite ifrance.com is also blocked even with KPF desactivated...

wanidoob

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #11 on: March 01, 2005, 07:07:27 PM »
What is your firewall?   If you are using something like Sygate or Kerio, you can log all of the internet traffic and see what is being blocked that is preventing site display by running with and without webshield.

Good idea, I will search in this way !

wanidoob

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #12 on: March 01, 2005, 07:27:12 PM »
I don't know why, but it works now...
- Ignore local comm. is checked (but it was already checked before)
- proxy conf. is "automatic detection" (but i had tried "no proxy" - it didn't work)
- no one changement have been made in KPF...

 ??? mystery ?  ???

Ant718

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #13 on: March 02, 2005, 05:39:36 PM »
what is the difference between "automatic detection" & "no proxy" settings?

wanidoob

  • Guest
Re: Web Page / Site "cannot be displayed" due to WebShield
« Reply #14 on: March 02, 2005, 05:59:58 PM »
what is the difference between "automatic detection" & "no proxy" settings?
I think that with "automatic settings" Avast decide hitself if there is a proxy or not, and "no proxy" force Avast to ignore any proxy even if it detects one !

In my Avast version, the complete label text is "Automatic detection (use internet explorer settings)", so Avast might use them if there are some, and decide itself if not (?)