Author Topic: [VIDEO] Is this a bug???  (Read 1964 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline polish222

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
[VIDEO] Is this a bug???
« on: March 12, 2013, 09:11:24 AM »
So this what just happen in my Avast 8.0 when I restoring my system using system restore...
I can't explain with text, but just see my video here  :) :) :)

Sorry If I'm doing wrong...

But this video, I'm using a mode instead of broadband connection to connect to the internet, but it doesn't really matter...

http://www.youtube.com/watch?v=er873sZTqVg

Offline True Indian

  • Malware Hunter
  • Avast Evangelist
  • Advanced Poster
  • ***
  • Posts: 710
  • A Good Old Indian!
Re: [VIDEO] Is this a bug???
« Reply #1 on: March 12, 2013, 09:22:25 AM »
Well that was a very odd issue  ::)
« Last Edit: March 12, 2013, 09:32:43 AM by true indian »

Offline CraigB

  • Avast √úberevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11077
  • No support PM's thanks
Re: [VIDEO] Is this a bug???
« Reply #2 on: March 12, 2013, 09:31:02 AM »
I don't know what may have caused you to receive the Pro version unless when registering you clicked on the wrong tab instead of stay with the free version.

Looks like you managed to fix the problem eventually, I did find your commentary very amusing though  ;D

Offline abruptum

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2198
Re: [VIDEO] Is this a bug???
« Reply #3 on: March 12, 2013, 09:39:00 AM »

Offline polish222

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: [VIDEO] Is this a bug???
« Reply #4 on: March 12, 2013, 09:45:53 AM »
Yeah, that's kind of weird...
but I have no Idea, I never want to upgrade to pro because I have no money

Offline abruptum

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2198
Re: [VIDEO] Is this a bug???
« Reply #5 on: March 12, 2013, 10:15:22 AM »
BTW I didn't do any system restoring.If this is not bug then it is
"selling action" by Avast.We need official response from Avast
team.

Offline CraigB

  • Avast √úberevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11077
  • No support PM's thanks
Re: [VIDEO] Is this a bug???
« Reply #6 on: March 12, 2013, 10:21:24 AM »
BTW I didn't do any system restoring.If this is not bug then it is
"selling action" by Avast.We need official response from Avast
team.
It is definitely not a selling/sales action by avast, the notification of the new version 8.0.1455 is quite obviously a bug and maybe part of the same problem that upgrades you to the Pro version :-\

Offline abruptum

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2198
Re: [VIDEO] Is this a bug???
« Reply #7 on: March 12, 2013, 11:32:39 AM »
If this is a bug it should be fixed immediately.
At the end it leaves users without protection.
Not all users know how to reinstall Avast.
This bug is big as a house.Fix it.