Author Topic: avast doesn't work  (Read 1389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CocaRola

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
avast doesn't work
« on: March 16, 2013, 04:47:12 PM »
Today I started having problems with avast. It crashes on launch.

This is the window I get when trying to launch avast:

Pressing Retry (Försök igen) brings me to this window:


Update: I tried to launch it over and over again, for some reason it worked. But every protection turned off and I can't start them again.
It also says that I'm not registered, so I tried to re-register, which resulted in "Error 0x80046400" being shown.

Windows 7 Home Premium 64-Bit Service Pack 1
avast! Free version: 8.0.1483
« Last Edit: March 16, 2013, 04:49:59 PM by CocaRola »

Offline Pondus

  • Avast Überevangelist
  • Maybe Bot
  • *****
  • Posts: 26580
Re: avast doesn't work
« Reply #1 on: March 16, 2013, 05:23:55 PM »
avast repair

controlpanel > ad remove programs > avast > uninstall > repair option....wait two minutes and reboot

any change ?

Chief Wiggum: Uh, no, you got the wrong number. This is 9-1…2.


Offline CocaRola

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: avast doesn't work
« Reply #2 on: March 16, 2013, 05:51:18 PM »
I tried it and it seems to have worked.

Offline Pondus

  • Avast Überevangelist
  • Maybe Bot
  • *****
  • Posts: 26580
Re: avast doesn't work
« Reply #3 on: March 16, 2013, 06:06:55 PM »
I tried it and it seems to have worked.
Grattis Grabben   ;D
Chief Wiggum: Uh, no, you got the wrong number. This is 9-1…2.