Author Topic: I need help!!!  (Read 3919 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

anti

  • Guest
I need help!!!
« on: March 17, 2005, 02:07:31 PM »
ashserv.exe – application error
The instructions at “0x7c910e03” reference memory at “0x00000000”. The memory could not be “written”.
Click on OK to terminate the programme

This keep appearing after shutdown very frequently . What is it? I can't print anymore. And sometime my computer keep shut down by itself

Appreciate your help.
« Last Edit: March 17, 2005, 02:10:39 PM by anti »

DukeNukem

  • Guest
Re: I need help!!!
« Reply #1 on: March 17, 2005, 02:55:19 PM »
Are you using the latest version of avast, 4.6?


Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67236
Re: I need help!!!
« Reply #2 on: March 17, 2005, 02:58:34 PM »
I posted the same (or similar) problem but I get no answer  :( :'(
http://forum.avast.com/index.php?topic=12015.msg101994;topicseen#msg101994
The best things in life are free.

anti

  • Guest
Re: I need help!!!
« Reply #3 on: March 18, 2005, 04:37:35 AM »
I am using the latest version of avast, 4.6, microsoft antiSpyware is also latest version.

guivho

  • Guest
Re: I need help!!!
« Reply #4 on: March 23, 2005, 06:48:30 PM »
Same problem over here!
Avast 4.6 home edition
Build mar2005 (4.6.623)
Xtreme toolkit version 1.9.4.0
Using Active Skin version 4.2.7.3

Frequently I get this 0x7c910e03 error from ashServ.exe at shutdown. It pops up over the blue shutting down screen.

Often, XP does not power off the machine. Don't know whether this is related to the ashServ problem though.

GYL

  • Guest
Re: I need help!!!
« Reply #5 on: March 23, 2005, 06:53:05 PM »
Disable microsoft anti spyware and tell us result

rika

  • Guest
Re: I need help!!!
« Reply #6 on: March 23, 2005, 09:44:01 PM »
I have the exact same problem as Anti. Hopefully someone will explane what we have to do to fix it.