Author Topic: How much RAM does your computer have?  (Read 31264 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline !Donovan

  • Web Analyst
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2220
    • The WAR Against Malware
Re: How much RAM does your computer have?
« Reply #60 on: April 30, 2013, 01:53:13 AM »
I think it would be somewhat cool to have a metro screen. The only reason why I am considering the downgrade to Windows 7 is because of its minimalistic desktop interface.

The Metro Screen seems like a nice feature that allows one to quickly choose between a list of applications in which they commonly use, hence why I'm interested in it.

Although I will be using the desktop interface more than the metro interface, I would still like to modify this screen to the best of my abilities so that it's actually worth having.

~!Donovan
Familiarize Yourself! | Educate Yourself! | Beautify Yourself! | Scan Yourself!
"People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it."

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 46009
  • 61 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 11 Pro v21H2 64bit, 16 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 21.6, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq

Offline Dch48

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 3150
Re: How much RAM does your computer have?
« Reply #62 on: April 30, 2013, 10:42:29 AM »
The more I think about it, the more I realize that I very rarely use the Start menu in Win7 and actually avoid it as much as possible. All of my most used programs (about 30 of them) have icons on the desktop and I have always liked that better. Maybe the "Metro" interface wouldn't be that bad at all if it can be easily used with a mouse. I also only have one thing, IE, pinned to the task bar because I don't like having things permanently there. I like the desktop icon way so maybe the tiles in Win8 would be good.
Avatar FX6327X desktop, FX-6300 CPU, RX 470 GPU, 8GB RAM, Windows 10 Home 64 bit
HP dv6-6140us laptop, A8-3500M APU, 8GB RAM, Windows 7 Home Premium 64 bit
RCA W101 v2 10" tablet, Intel Atom Bay Trail Z3735F processor, 2GB RAM, Windows 10 Home 32 bit

Offline SpeedyPC

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3347
  • Avast shall conquer the whole world
Re: How much RAM does your computer have?
« Reply #63 on: April 30, 2013, 11:50:30 AM »
I'm the wrong person to ask about the "Modern" desktop since I boot directly into the old desktop. I very seldom go to the Modern desktop.

+1 I'm the same as Bob the builder old fashion style desktop user instead of "Metro" bullsh#t screen ;)
ASUS G75VX-T4153H | Avast Premium v21.8.2487 | Avast SecureLine VPN | Avast Secure Browser | Avast Driver Updater | Avast BreachGuard | W8.1 64bit | Firefox 64bit | Thunderbird 64bit | MBAM Premium | Adguard Premium | CryptoPrevent Premium | CCleaner Portable | MCShield | Macrium Reflect | 7-Zip

Offline !Donovan

  • Web Analyst
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2220
    • The WAR Against Malware
Re: How much RAM does your computer have?
« Reply #64 on: May 01, 2013, 05:44:13 AM »
Can you use custom pictures instead of their pre-defined colors, etc.?

~!Donovan
Familiarize Yourself! | Educate Yourself! | Beautify Yourself! | Scan Yourself!
"People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it."

Offline CraigB

  • Avast √úberevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11134
  • No support PM's thanks
Re: How much RAM does your computer have?
« Reply #65 on: May 01, 2013, 08:31:46 AM »
Can you use custom pictures instead of their pre-defined colors, etc.?

~!Donovan
Not for the win8 start menu you cant, there maybe some third party applications that give you that option though " not sure ".

This program allows customisation of the Win8 start menu http://www.stardock.com/products/decor8/features.asp only thing is that it's $5
« Last Edit: May 01, 2013, 01:25:02 PM by craigb »

Offline !Donovan

  • Web Analyst
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2220
    • The WAR Against Malware
Re: How much RAM does your computer have?
« Reply #66 on: May 02, 2013, 12:09:48 AM »
$5 is definately worth it for a customized metro screen. If I heard correctly, you can also have a set interval in which the background pictures rotate.

~!Donovan
Familiarize Yourself! | Educate Yourself! | Beautify Yourself! | Scan Yourself!
"People who say it cannot be done should not interrupt those who are doing it."