Author Topic: Secureline no internet connection?  (Read 16678 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tommytinkroom

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
  • The Dirty Boys
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #15 on: May 05, 2013, 11:51:27 AM »
Ok,thanks for your help.
Widows 7 Home Premium SP1 64bit/i5 intel processor/8gb Ram/640 harddrive/Graphics intel HD3000/

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 72875
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #16 on: May 05, 2013, 11:52:51 AM »
You're welcome.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.11.6787.IBC [UI.679] - EEK - Firefox ESR 91.3 [NS/uBO/PB] - TB 91.3.2
Avast-Tools: Secure Browser 96.0 - Cleanup 21.3 - SecureLine 5.14 - Driver Updater 21.4 - CCleaner 5.87
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline kodl

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 95
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #17 on: May 07, 2013, 06:55:53 PM »
LOL...Tech. Support not working DURING the weekend? Really?

Offline Tetsuo

  • Poster
  • *
  • Posts: 594
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #18 on: May 07, 2013, 07:54:36 PM »
LOL...Tech. Support not working DURING the weekend? Really?

Even more LOLs when you realize that they usually release program upgrades on Thursday, just before the weekends...

Offline tommytinkroom

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
  • The Dirty Boys
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #19 on: May 08, 2013, 01:23:06 AM »
5 days,still no reply from Avast support from what i've read you
can lose the will to live waiting for a reply from Avast support.
Widows 7 Home Premium SP1 64bit/i5 intel processor/8gb Ram/640 harddrive/Graphics intel HD3000/

Offline tommytinkroom

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
  • The Dirty Boys
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #20 on: May 09, 2013, 01:00:16 AM »
5 days,still no reply from Avast support from what i've read you
can lose the will to live waiting for a reply from Avast support.

Still no reply(unbelievable).
Widows 7 Home Premium SP1 64bit/i5 intel processor/8gb Ram/640 harddrive/Graphics intel HD3000/

Offline tommytinkroom

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
  • The Dirty Boys
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #21 on: May 09, 2013, 11:51:06 AM »
And still no reply! >:(
Widows 7 Home Premium SP1 64bit/i5 intel processor/8gb Ram/640 harddrive/Graphics intel HD3000/

Offline tommytinkroom

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
  • The Dirty Boys
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #22 on: May 09, 2013, 07:24:12 PM »
It's getting past a joke now!
Widows 7 Home Premium SP1 64bit/i5 intel processor/8gb Ram/640 harddrive/Graphics intel HD3000/

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67247
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #23 on: May 09, 2013, 07:33:58 PM »
It's getting past a joke now!
I have already ask for support since quite some time ago... Please, wait.
The best things in life are free.

Online DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 85960
  • No support PMs thanks
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #24 on: May 09, 2013, 08:21:19 PM »
New program update released and that has SecureLins stability improvements, see http://forum.avast.com/index.php?topic=123563.0 I don't know if this will address your problem.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 21.9.2494 (build 21.9.6698.703) UI 1.0.672/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline tommytinkroom

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
  • The Dirty Boys
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #25 on: May 09, 2013, 09:11:25 PM »
New program update released and that has SecureLins stability improvements, see http://forum.avast.com/index.php?topic=123563.0 I don't know if this will address your problem.

Thanks for the update,but i just installed it and it's made no difference.If you check back to my third post the screenshot
still looks the same after the update.
I installed Avast 8 free for my neighbour today who has Windows vista and the secureline has the activate option which is missing
from my Avast 8 IS.
Widows 7 Home Premium SP1 64bit/i5 intel processor/8gb Ram/640 harddrive/Graphics intel HD3000/

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 72875
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.11.6787.IBC [UI.679] - EEK - Firefox ESR 91.3 [NS/uBO/PB] - TB 91.3.2
Avast-Tools: Secure Browser 96.0 - Cleanup 21.3 - SecureLine 5.14 - Driver Updater 21.4 - CCleaner 5.87
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline OndraP

  • Avast team
  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #27 on: May 10, 2013, 09:40:39 AM »
Thanks for the update,but i just installed it and it's made no difference.If you check back to my third post the screenshot
still looks the same after the update.
I installed Avast 8 free for my neighbour today who has Windows vista and the secureline has the activate option which is missing
from my Avast 8 IS.

Hi tommytinkroom, can you provide us with ProgramData\AVAST Software\Avast\log\SecureLine.log file?

Thanks!

Offline tommytinkroom

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
  • The Dirty Boys
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #28 on: May 10, 2013, 10:27:22 AM »
Thanks for your reply.Here's the secureline logfile you asked for.

Widows 7 Home Premium SP1 64bit/i5 intel processor/8gb Ram/640 harddrive/Graphics intel HD3000/

Offline ram1220

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: Secureline no internet connection?
« Reply #29 on: May 11, 2013, 02:06:57 AM »
 I just upgraded my Avast Free version 8 to the latest update about an hour ago. I can not get VPN to work either. I get the same exact error message that the OP is getting. "No internet connection." I am also using Windows 7 64 bit SP1. Avast has been my only antivirus installed on this computer. I am using Malwarebytes Free edition also. Something broken in Avast 8? That's what I believe.