Author Topic: Avast results disactivated in Windows Operative Center!!!  (Read 2142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MaxReed

  • Guest
Avast results disactivated in Windows Operative Center!!!
« on: May 06, 2013, 12:00:17 PM »
This is a common problem without solutions? Or is only a problem of mine?? Avast is working on my laptop??
I have this problem since the first v8 release and at least once on four times that i turn on my laptop, windows notify me that avast doesn't work!!!
But avast seems to be operative!!!

P.s. The blurry characters in the statistics window? It's normal?

Offline rnuis

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 195
Re: Avast results disactivated in Windows Operative Center!!!
« Reply #1 on: May 06, 2013, 01:11:54 PM »
Same problem here also on Windows 8 32Bit
Avast internet security 2015 10.0.2208 , MBAM 2.03 ,Firefox 33.03
Windows 8.1 Pro 32Bit

gostpipe

  • Guest
Re: Avast results disactivated in Windows Operative Center!!!
« Reply #2 on: May 07, 2013, 12:10:45 PM »
same issue on Windows 8 64 bit

Offline mikaelrask

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1556
Re: Avast results disactivated in Windows Operative Center!!!
« Reply #3 on: May 07, 2013, 01:07:05 PM »
hey you need to disable MSE before installing avast in windows 8.

http://www.guidingtech.com/10154/disable-windows-8-defender-before-installing-antivirus/
Windows 8.1 amd a10-5700 64 bit
12 GB ram 1 tb hard drive. Avast 18, MBAM

gostpipe

  • Guest
Re: Avast results disactivated in Windows Operative Center!!!
« Reply #4 on: May 07, 2013, 01:52:10 PM »
installed avast internetsecurity after (!) disabling ms defender/firewall in January 2013... the win8 false positive (avast ISec. shows full protection and runs as usual) action center warning shows since yesterday.