Author Topic: avast! Backup 5994 cannot send its own data correctly  (Read 4152 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67278
avast! Backup 5994 cannot send its own data correctly
« on: August 15, 2013, 09:36:13 PM »
The backup is dropping when trying to send the app data and it cannot go further.
com.avast.android.mobilesecurity_5994.zip
The best things in life are free.

Offline reinhardholzner

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1364
Re: avast! Backup 5994 cannot send its own data correctly
« Reply #1 on: August 16, 2013, 01:01:39 PM »
What is the issue it reports?

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67278
Re: avast! Backup 5994 cannot send its own data correctly
« Reply #2 on: August 18, 2013, 12:52:07 AM »
None. Just hangs and stays there...
The best things in life are free.

Offline reinhardholzner

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1364
Re: avast! Backup 5994 cannot send its own data correctly
« Reply #3 on: August 19, 2013, 12:15:38 PM »
can you get me a log (ADB logcat)?

Offline Werner

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 869
Re: avast! Backup 5994 cannot send its own data correctly
« Reply #4 on: August 19, 2013, 12:32:36 PM »
to create a log please proceed as follows:

a)   Create an empty file called "avast-debug" on your /sdcard root directory (on Android 4.x phones there might be a user subdirectory in the sdcard path - if yes use that)
The "avast-debug" file will stay empty, as it's existence is only a flag for the app to generate more detailed log output, which you'll send later.
b)   REBOOT your phone
c)   Now Avast generates a lot of log
d)   Try to reconstruct your problem
e)   After that, open Mobile Security or Anti-Theft (depending in which product your problem occurs) and go to the feedback screen (About)
f)   Check “Send system log”
g)   Create a case there giving your email address and mention this conversation as well as a short description of the problem (maybe someone else will get the case)
h)   Then remove the avast-debug file again
i)   REBOOT your phone
j)   Everything back to normal

Thank you!