Author Topic: AVAST 2014 BETA 1  (Read 3168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jefferson sant

  • Starting Graphoman
  • *
  • Posts: 6674
  • volunteer
AVAST 2014 BETA 1
« on: August 16, 2013, 05:20:37 PM »
AVAST 2014 BETA 1 !
 
Hallo allemaal,

Ik ben blij te kunnen aankondigen dat we net hebben uitgebracht AVAST 2014 BETA1 (nummer 9.0.2000 bouwen). Het is nog steeds zomer-tijd, slechts een paar maanden zijn verstreken sinds de release van AVAST 8, en de bèta van een nieuwe grote versie is klaar op uw computers te installeren! Is het niet geweldig? :-)

Hier is de lijst van grote veranderingen / verbeteringen:

Bescherming-gerelateerde functies en verbeteringen

Nieuwe DeepScreen technologie maakt avast! naar meer intelligente beslissingen over nieuwe / onbekende bestanden te maken. DeepScreen is een opvolger van AutoSandbox, nu uitgebreid met een aantal extra nieuwe technologieën zoals dynamische binaire vertaling en dyna-gen eerder aangekondigd.
Nieuwe Geharde modus voor strengere lockdown scenario. Dit is een nieuwe modus die wordt aanbevolen vooral voor beginnende gebruikers (zoals uw oma's): deze automatisch blokkeert uitvoerbare bestanden die normaal zou worden deepscreened (Gemiddeld niveau) of zelfs laat enkel de uitvoering van programma's die zijn goed bekend bij FileRep (Agressieve niveau). Op een bepaalde manier, het brengt de whitelisting concept om de consument AV ruimte.
Verbeterde cloud scanning features en crowdsourced analyse van verdachte items. Dit omvat nieuwe, geoptimaliseerde mechanisme voor het verzamelen van gegevens van onze sensoren.
Continu streaming-update (CSU) technologie voor up-to-minuten detecties. Dit is niet geheel nieuw voor v2014, maar we hebben nu echt knoopte het hele streaming-update-infrastructuur om te zorgen voor een betrouwbare, ononderbroken service. We zijn momenteel bezig met 350-400 updates per dag, wat gelijk is aan een update in ongeveer elke 3,75 minuten, 24x7, 365 dagen per jaar. Streaming updates kunnen nu dragen ook meer soorten definities dan voorheen.
Verbeterde reiniging van malware. Dit geldt voor standaard malware evenals rootkits en bestandsinfecties.

Andere nieuwe features

All-nieuwe webbrowser plugins met uitgebreide beveiliging ratings, bescherming tegen malware, phishing en typosquatting sites en Do-Not-Track (DNT) functionaliteit voor verbeterde anonimiteit op het internet. De DNT-functionaliteit is niet afhankelijk van de DNT HTTP-headers, in plaats daarvan, het maakt gebruik van een gepatenteerde technologie die niet overschreven kan worden door de servers.
All-nieuwe SafeZone voor veiliger online winkelen en bankieren. Gebruikers kunnen nu heen en weer schakelen tussen SafeZone en de reguliere browser met een enkele klik. Ook kunnen online bankieren websites automatisch worden geopend in de SafeZone.
Rescue disk - kunnen gebruikers een bootable cd of flash-schijf met Avast op het te maken. Geweldig voor het reinigen.

Andere verbeteringen

Een nieuwe, gestroomlijnde gebruikersinterface voor eenvoudige navigatie en meer gebruikscomfort. De nieuwe gebruikersinterface is eigenlijk veel eenvoudiger, en het is waarschijnlijk de grootste verandering sinds versie 5.0. We hebben ook opnieuw de schilden aan het totale aantal van drie (File Shield, Web Shield, Mail Shield) en getweaked de actieknoppen (tegels) op de homepage, zodat ze nu volledig configureerbaar.
Controleren en beheren van alle beschermde apparaten rechtstreeks van de Avast console. Dat is, wordt de my.avast.com rekening perfect geïntegreerd in de gebruikersinterface om voor het beheer van al uw apparaten met Avast.
Dramatische vermindering in omvang product (volledige installer <60MB, in vergelijking met de huidige 120 MB) en het geheugen footprint. Standaard wordt de installatie gedaan door middel van een nieuwe stub installer hoewel (die het voordeel van altijd het installeren van de meest up-to-date versie heeft).
Sneller scannen dankzij geoptimaliseerde scan-engine (raw [in-memory] scans van EXE-bestanden zijn ongeveer 2x sneller, terwijl scans van tekst inhoud (bijvoorbeeld webpagina's en scripts) zijn tot 10x sneller).
Volledig herschreven setup / updater dat de installatie en upgrade proces sneller, eenvoudiger en betrouwbaarder maakt
Firewall is opnieuw ontworpen vanaf nul te zorgen voor een betere compatibiliteit met de nieuwste Windows, betere prestaties en volledige ondersteuning voor IPv6 (hoewel zijn UI is niet echt veranderd).
Nieuwe vergunningenstelsel zorgt voor veel gemakkelijker beheer van product-licenties. Het systeem is gebaseerd op activeringscodes, en deze kunnen naadloos worden toegevoegd door simpelweg te klikken op een link.
Diverse verbeteringen in de Software Updater en Browser hulpprogramma.

Download locaties
http://files.avast.com/beta9x/avast_free_antivirus_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_pro_antivirus_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_internet_security_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_premier_antivirus_setup.exe

avast! reiniger:
http://files.avast.com/beta9x/avastclear.exe


Bekende problemen
- Enkele inconsistenties in de tijd vermeldingen in de lokale statistieken
- Problemen met de sandboxing op win XP
- Boot-time scan scheduling problemen
- DeepScreen is nog in ontwikkeling
- Soms na upgrade van de sfx installateur, het product vereist handmatige licentie activering
- IE online beveiliging plugin nog niet voltooid
- FW willekeurige BSODes
- Geharde mode nog niet volledig geactiveerd
- Kleine problemen met de account registratie
- Niet-Engels taalpakketten zijn niet bijgewerkt en werkt mogelijk niet correct

Het moet mogelijk zijn om deze versie te installeren bovenop uw bestaande avast! installatie (alle instellingen moeten worden bewaard).

Alle feedback wordt gewaardeerd! https://feedback.avast.com/response/add
thanks a lot,
Pavel