Author Topic: problems starting  (Read 3242 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hungrylilboy

  • Guest
problems starting
« on: September 29, 2003, 05:24:37 PM »
have just installed avast pro 4 and when i try to start resident scanner (all 6) it tells me "the requested resident task was not found. Task not completed".

Then when i try to run the virus scanner, it tells me "unknown error. Program can not set properly into main storage"

What is going on? whats wrong? how can i fix it?

whocares

  • Guest
Re:problems starting
« Reply #1 on: September 29, 2003, 05:47:17 PM »
Hi,

what WIN do you have ?
If Win NT/2000/XP: did you do the installation as Administrator ?

What filesize did the downloaded avast-installfile have ?
have you rebooted after installing ?

use the boardsearch above for info on the "main storage" error.. some hints there..
 ;)

hungrylilboy

  • Guest
Re:problems starting
« Reply #2 on: September 29, 2003, 06:00:25 PM »
hi
the hints didnt work, or i cant find the file he is talking about.
i am on win 98 and the file size is 7432kb
please help!
i also copied the ashserv file from the other start up problem a few threads down and that didnt work either

whocares

  • Guest
Re:problems starting
« Reply #3 on: September 29, 2003, 06:14:27 PM »
This is an example of what I was talking about..:
http://www.avast.com/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=1286;start=msg7009#msg7009

if you don't even find the files mentioned, AND your file-Explorer options are set to show all files/folders/extensions:
I'd advise a clean re-install of avast

do/did you have any other AV-progs on the PC ?