Author Topic: AVAST 2014 RC3  (Read 1709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jefferson sant

  • Starting Graphoman
  • *
  • Posts: 6435
  • volunteer
AVAST 2014 RC3
« on: October 08, 2013, 10:16:09 PM »
Hallo allemaal ,

Wij zijn meer dan gelukkig om AVAST 2014 RC3 ( nummer 9.0.2005 bouwen ) aan te kondigen .
Veel dank voor alle reacties die u ons verstrekt hier op het forum en feedback.avast.com van de vorige beta's / rcs !

We hebben vast veel problemen in deze RC , hier is de lijst van de belangrijkste:

- IE browser plugin is nu volledig werkende
- Vaste BSOD in FW module
- Fixed GUI crasht
- GUI tuning ( andere talen , visuele glitches )


Download locaties
http://files.avast.com/beta9x/avast_free_antivirus_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_pro_antivirus_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_internet_security_setup.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_premier_antivirus_setup.exe

avast ! reiniger :
http://files.avast.com/beta9x/avastclear.exe

Het moet mogelijk zijn om deze versie te installeren bovenop uw bestaande avast ! installatie ( alle instellingen moeten worden bewaard ) .

Ook, probeer te updaten via UI ( met behulp van de in - programma updater ) . Als u iets ongewoons met betrekking tot de installatie, netwerken opmerkt , laat het ons weten . netwerkcomponent
( waaronder FW ) en setup component zijn opnieuw ontworpen , zodat eventuele negatieve symptomen moeten worden gecontroleerd . Dank bij voorbaat !

EN , HET GROOT ZOU ZIJN AAN DE UPDATE SCENARIO VOLGEN VOOR RC3 - http://forum.avast.com/index.php?topic=135712.0 ( vanaf versie 8 )
We waarderen alle feedback VAN DAT !

Alle feedback wordt gewaardeerd! https://feedback.avast.com/response/add
thanks a lot ,
Pavel

Offline palbertsma

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
Re: AVAST 2014 RC3
« Reply #1 on: October 14, 2013, 10:47:37 AM »
Beste ontwikkelaars,

Gisteren via update (van een voorgaande RC, neem ik aan) deze RC3 geïnstalleerd: hij geeft aan: Avast! 2014.9.0.2005 131013-0.

Een groot probleem: het veiligheidscentrum van Windows 8 9600 laat zowel het antivirusdeel als het spyware- en ongewenste softwaredeel niet inschakelen. Als ik op INSCHAKELEN druk, dan "springt" hij als het ware weer terug, en geeft aan dat er niets ingeschakeld is: noch Avast! noch Microsoft Windows Defender!

Ik heb de meldingen nu maar uitgeschakeld, en denk dat Avast! evengoed wel z'n werk doet, maar het voelt niet goed aan, en ik ben er bovendien uiteraard niet zeker van!

Graag jullie reactie, en beter: jullie oplossingen!

Hartelijk dank bij voorbaat!

Groet,

Paul
« Last Edit: October 14, 2013, 11:47:58 AM by palbertsma »