Author Topic: Strange...  (Read 13137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Kamulko!

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 988
  • "CENSORED"
Re: Strange...
« Reply #30 on: May 22, 2005, 08:40:56 PM »
Yes, I remember Opera, but It seems very very strange. Maybe the mail provider included in Opera is causing this problem? Check the Services Panel and see if this Service is running. I have not other ideas, honestly  ???
« Last Edit: May 22, 2005, 08:42:55 PM by Kamulko! »

Offline StopMe

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1200
Re: Strange...
« Reply #31 on: May 22, 2005, 10:04:16 PM »
Nope, I don't think Opera mail provider is causing it.  I check it and it's not there.  This is really strange. 

Offline Kamulko!

  • Advanced Poster
  • **
  • Posts: 988
  • "CENSORED"
Re: Strange...
« Reply #32 on: May 22, 2005, 10:06:19 PM »
My friend,... I surrender! :-\... don't know...  I hope some wizard of the forum can see your problem. Sorry. :'(

Offline StopMe

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1200
Re: Strange...
« Reply #33 on: May 22, 2005, 10:07:30 PM »
It's okay, it just that it's odd that after installing Opera, I get this problem.  I have no virus, I use BitDefender Online scan and found nothing, I don't understand how come my memory start-up is this slow.  Even though i still have 207 MF of RAM left after start0up.  I wish I got 1 G.B. of RAM right now. 
« Last Edit: May 22, 2005, 10:22:35 PM by FIXER »

Offline bob3160

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 44280
  • 60 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: Strange...
« Reply #34 on: May 22, 2005, 11:15:45 PM »
Here you can have this if it helps. :)
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v1909 64bit, 24 Gig Ram, 1TB SSD, AvastOmni 20.7.xxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq