Author Topic: AVAST 2014 (9.0.2006)  (Read 324510 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40610
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #60 on: October 15, 2013, 07:42:22 PM »
If you close the UI it will appear near the clock

Offline abruptum

  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 2363
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #61 on: October 15, 2013, 07:45:19 PM »
Maybe I am blind,but where are WebRep and Avast adblocker ?
I just checked in Program Files and they are there,but I can't find them in UI.
Also there is no records in Scan History after two Quick scans.
Edit:
Everything is OK with Scan History.I was wrong,but I still cannot find WebRep
and adblocker in UI.
« Last Edit: October 15, 2013, 08:15:36 PM by abruptum »

Offline Secondmineboy

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3650
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #62 on: October 15, 2013, 07:51:09 PM »
WebRep is now the Avast Online Security Plugin.

But i dont know where the AdBlocker is.
Windows 10 1909, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400 RPM HDD, 1366 by 768 LCD Screen, Intel Core i3 5010U Dual Core, Intel HD Graphics 5500
HUAWEI P30 Pro. Android 10

Offline adoria0000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #63 on: October 15, 2013, 07:56:46 PM »
I do not like new Avast!9 icon in the tasktray
It is ugly and obtrusive animation Icon Orange/Blue alternated
« Last Edit: October 15, 2013, 08:13:34 PM by adoria0000 »

Offline mikaelrask

  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1557
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #64 on: October 15, 2013, 07:57:04 PM »
update trough the gui. upgrade went fine but the security center did not recognize  any antivirusprogram. but after another reboot it was recognize  so no problem. good work guys keep it up.
Windows 8.1 amd a10-5700 64 bit
12 GB ram 1 tb hard drive. Avast 18, MBAM

Offline Qurajber

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #65 on: October 15, 2013, 07:59:29 PM »
I installed this yet as a beta version. I can not watch movies with translation from the following web address .... does not allow run plugin

http://www.filmovizija.com/
http://www.film-club.net/
http://www.filmovin.com/

After uninstalling Avast films normally go ....

Offline jrace

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 381
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #66 on: October 15, 2013, 08:08:22 PM »
Made a clean install and...  "Everything is good"
Thanks avast!, good thing.    8)
Sony VGN-SZ71VN/X, 4GB RAM, 256GB SSD, win7/32_ult_SP1-U
avast! pro 11.2.2255, Win7 Firewall, MBAM 2.2.0.1024
FF 45.0

Offline Rohugh

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 262
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #67 on: October 15, 2013, 08:12:01 PM »
I do not like new Avast!9 icon in the notification bar
It is ugly and obtrusive animation Icon Orange/Blue.
Wait ..... it is the same as Avast!8 until it is scanning then rotates with blue.  It makes it more noticeable,   most of the time is just sits in the tray as it did in 8.  I think it is cool.  :)

Offline Secondmineboy

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3650
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #68 on: October 15, 2013, 08:14:03 PM »
Also when youre scanning it has changed to an pulsing ring with an small line filling
up in clock rotation to show how much is scanned.
Windows 10 1909, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400 RPM HDD, 1366 by 768 LCD Screen, Intel Core i3 5010U Dual Core, Intel HD Graphics 5500
HUAWEI P30 Pro. Android 10

Offline jimb11

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 221
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #69 on: October 15, 2013, 08:20:58 PM »
By default, install is done through a new stub installer though

Then where is it? It should only be around 5 mb not 81 mb.

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7084
  • When you think you know, Think Again
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #70 on: October 15, 2013, 08:21:12 PM »
Installed over RC3 with NO Issues.
I see still some bugs with some OS configurations.
All smooth with my Premier installation.
Have yet not installed on XP.
Later  :)
???HP ENVY 15K LT W10 Pro 21H1 64Bit/750GB HD/16GB Ram/Avast Premium 21.9.2493b/Secureline VPN v.5.12.5699b/ADU v.21.3b/ASB v.94.0b/SANDBOXIE-plus/MailWasherPRO
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 20H2 64Bit/1TB HD/8GB Ram/WD/ADU v.21.4b/SANDBOXIE/MailWasherPRO/HotSpot Shield
     
RIP*Dell Inspiron XPsp4 PRO 32Bit/Avast(since 2002)18.8.2356/WP/Comodo FW 3.14/Secureline/Comodo IceDragon v.40
LAYERED SECURITY SOFTWARE

Offline fardeen

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #71 on: October 15, 2013, 08:21:42 PM »
i just got my first bluescreen under windows 8.1 rtm 64 bit :( how do i upload my minidump file?
« Last Edit: October 15, 2013, 08:27:52 PM by fardeen »

Offline Secondmineboy

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 3650
Windows 10 1909, 4 GB DDR3 RAM, 500 GB 5400 RPM HDD, 1366 by 768 LCD Screen, Intel Core i3 5010U Dual Core, Intel HD Graphics 5500
HUAWEI P30 Pro. Android 10

Offline Rednose

  • Pirate Party Member
  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 3742
  • Bits of Freedom : https://www.bof.nl
    • Nederlandstalig Avast! forum
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #73 on: October 15, 2013, 08:41:21 PM »
Great ! Thnx Avast  :)

Greetz, Red.
OS: Win 10 / iOS 14 / Debian 10 / Tails 4
Real Time: Avast Premium Security
On Demand: Malwarebytes
VPN: NordVPN ( NordLynx ) with CyberSec

Offline George Yves

  • Avast Überevangelist
  • Massive Poster
  • *****
  • Posts: 4111
  • Help you I can
Re: AVAST 2014 (9.0.2006)
« Reply #74 on: October 15, 2013, 08:42:52 PM »
Bug report: the window with the avast! Online Security options is not resizeable and can't be maximized. So, I can't fully customize the add-on in Firefox. I simply don't see all the options.
May the FOSS be with you!