Author Topic: new avast 2014  (Read 12856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #15 on: October 27, 2013, 07:57:58 AM »
It wouldn't hurt to read what the info is for the error under Result column. Expand it and read it. Considering it's a TEMP folder, i'd say the error is file doesn't exist. Because it god deleted during the scan process by the original installer or container.
so wat i do now?
LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #16 on: October 27, 2013, 06:40:35 PM »
i formatted my laptop and installed new windows 7 and avast still gets hang while full system scan. new avast 2014 have lot of bugs.
LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline Sly_Toad

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 45
Re: new avast 2014
« Reply #17 on: October 31, 2013, 03:13:28 PM »
Did you install avast after updating windows? Maybe you have to update windows first and then install avast. Use Windows defender or MSE until you update windows, and them install avast.

I don't know the architecture of avast, but since it's a brand new version, problably a massive windows update is in order. The last time I formatted my laptop, i've had to download almost a 1.5gb of updates. It took hours to download and install. Specially the .NetFramework ones...

But yes, the new avast is full of bugs. At least there are people that try to help  :D

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #18 on: November 02, 2013, 04:45:11 AM »
avast is full of bugs now. see this picture capture of my avast. avast window says everything is good. but see icon at right side.

and avast automatically disables  3 sheilds. i never expected this so many bugs from avast.

LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40631
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: new avast 2014
« Reply #19 on: November 02, 2013, 01:54:05 PM »
Have you tried the version released yesterday ?   http://forum.avast.com/index.php?topic=138753.0

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #20 on: November 02, 2013, 06:36:25 PM »
yes i updated.
LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #21 on: November 03, 2013, 06:21:48 AM »
still waiting for reply  :-\
LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #22 on: November 04, 2013, 07:30:07 PM »
nobody replying me....
LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40631
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: new avast 2014
« Reply #23 on: November 04, 2013, 07:37:10 PM »
Have you tried a clean install ?

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #24 on: November 05, 2013, 06:25:41 AM »
i formatted my pc though it shows me error.

it showed me few hours ago and it showing me everyday. many times when i try to scan pc, avast stops scanning.  and now i am facing this problem too.
LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #25 on: November 09, 2013, 05:35:49 AM »
same problem faced today now. my avast window says everything is ok but right side icon says x on avast icon
LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline dbrisendine

  • Malware Fighter
  • Avast Evangelist
  • Super Poster
  • ***
  • Posts: 1258
Re: new avast 2014
« Reply #26 on: November 09, 2013, 07:15:10 AM »
What version of Comodo (v5.xx or v6.x) are you running along with Avast?  Is it just the Firewall / D+ (no Antivirus installed) or the complete Comodo Internet Security suite?  Did you install the whole suite first and then turn off the Comodo AV or did you do a custom install and unchecked the Comodo Antivirus part?
Win7 x32 Ult. SP1, Brain 2.0 / Win10 x64, Brain2.5
My help is always free but if you would like to help encourage me or show your thanks -----> DONATE

Offline krypton

  • Poster
  • *
  • Posts: 413
Re: new avast 2014
« Reply #27 on: November 09, 2013, 12:22:27 PM »
What version of Comodo (v5.xx or v6.x) are you running along with Avast?  Is it just the Firewall / D+ (no Antivirus installed) or the complete Comodo Internet Security suite?  Did you install the whole suite first and then turn off the Comodo AV or did you do a custom install and unchecked the Comodo Antivirus part?
ya it is just comodo firewall. i installed free avast and then installed comodo firewall.
LAPTOP: LENOVO G50, 4 GB RAM, 500 GB HARD DISK, AVAST PREMIER 2018, WINDOWS 8.1

Offline dlp69

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 373
Re: new avast 2014
« Reply #28 on: November 09, 2013, 01:01:04 PM »
Save yourself the madness and headaches... since you are at a point where you have had to REINSTALL WINDOWS... just reinstall windows again and put the old version of Avast back on there...

As you have said multiple times and as is obvious by all the posts... the new version of avast is very buggy.  You are correct in saying that and you are not going crazy and you dont have any viruses
« Last Edit: November 09, 2013, 01:09:10 PM by dprout69 »

Offline bob3160

  • Avast Überevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 43091
  • 60 Years of Happiness
    • bob3160 Protecting Yourself, Your Computer and, Your Identity
Re: new avast 2014
« Reply #29 on: November 09, 2013, 01:47:24 PM »
Save yourself the madness and headaches... since you are at a point where you have had to REINSTALL WINDOWS... just reinstall windows again and put the old version of Avast back on there...

As you have said multiple times and as is obvious by all the posts... the new version of avast is very buggy.  You are correct in saying that and you are not going crazy and you dont have any viruses
Considering there are 200,000,000 users, the few complaints in here indicate that the program is very stable.
I have no problems on my 5 computers and none on the many at the senior center where it's installed.
Using an old version is foolish and decreases your protection.
Find out the underlying causes and correct those and avast! will work as it should.
Free avast! Security Seminar: http://bit.ly/2N1eaR2  -  Important: http://www.organdonor.gov/ -- My Web Site: http://bob3160.strikingly.com/ - Win 10 Pro v1909 64bit, 8 Gig Ram, AvastFree 19.6.xxxx, How to Successfully Install Avast http://goo.gl/VLXdeRepair & Clean Install https://goo.gl/t7aJGq