Author Topic: Anyone have secureline working?  (Read 5130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Keiju

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Anyone have secureline working?
« on: December 02, 2013, 03:14:19 AM »
Ive seen several comments reporting that they can not get secureline working as of the past week or so.

I have purchased a month long subscription and get a "license not accepted by avast servers" message.



Wondering if anyone has secureline working at all?

Offline Keiju

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Anyone have secureline working?
« Reply #1 on: December 02, 2013, 04:45:22 PM »
I have the latest version. So I assume you have it working?


Do you have to purchase a year long subscription to get it working?

Offline Keiju

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Anyone have secureline working?
« Reply #2 on: December 02, 2013, 05:19:42 PM »
When I insert the license file it says it expires in 0 minutes, even though it should say 31 days or so...

maybe avast takes some time to activate the license?

Offline criatura

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Anyone have secureline working?
« Reply #3 on: December 02, 2013, 10:24:30 PM »
Same problem. The license has been purchased Nov 30.When I try to register my license I get message that «Your license file has beem inserted successfully« BUT when I try to connect I get message «The secureLine server has refused your license file« and «Your trial version has expired«.  I saw others customers have same problem and got license on Nov 30 too !

Offline irongod

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 112
Re: Anyone have secureline working?
« Reply #4 on: December 03, 2013, 11:35:09 AM »
Anyone confirming that moving from AVAST v8 to v9 Secureline works again??

I hope not, cause v9 (AIS) game me tons of issues to the point that I could not use my laptop in a reliable way if it is installed... and for at least 10 days I cannot really afford to try the new 9.0.2009 Beta

(... is AVAST trying to move everyone to v9, dropping services in the previous versions??  :-X )
You take the tarot cards and throw them to the wind!

Offline criatura

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Anyone have secureline working?
« Reply #5 on: December 03, 2013, 07:28:35 PM »
I am using Avast PRO updated program version 2014.9.0.2006 and I get message «The secureLine server has refused your license file« .

Offline criatura

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Anyone have secureline working?
« Reply #6 on: December 03, 2013, 07:54:12 PM »
Fixed it ! Upadated for Avast version (mine is PRO) 2014.9.0.2008.

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 7078
  • When you think you know, Think Again
Re: Anyone have secureline working?
« Reply #7 on: December 03, 2013, 10:34:42 PM »
I have had no problem running on W8.1 :)
***HP ENVY 15K LT W10 Pro 21H1 64Bit/750GB HD/16GB Ram/Avast Premium 21.9.2493b/Secureline VPN v.5.12.5699b/ADU v.21.3b/ASB v.94.0b/SANDBOXIE-plus/MailWasherPRO
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 20H2 64Bit/1TB HD/8GB Ram/WD/ADU v.21.3b/SANDBOXIE/MailWasherPRO/HotSpot Shield
     
RIP*Dell Inspiron XPsp4 PRO 32Bit/Avast(since 2002)18.8.2356/WP/Comodo FW 3.14/Secureline/Comodo IceDragon v.40
LAYERED SECURITY SOFTWARE