Author Topic: AVAST 2014 R2 BETA1 (9.0.2009)  (Read 3456 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline jefferson sant

 • Starting Graphoman
 • *
 • Posts: 6677
 • volunteer
AVAST 2014 R2 BETA1 (9.0.2009)
« on: December 02, 2013, 10:03:46 PM »
Hallo allemaal,

Wij zijn meer dan gelukkig om AVAST 2014 R2 BETA1 (build nummer 9.0.2009 ) aan te kondigen.

Introduceren we een aantal belangrijke stukken in deze release :
* GrimeFighter - voert een scan naar manieren om de snelheid , schoon te maken , en een betere bescherming van uw PC te identificeren. GrimeFighter zal de scan uit te voeren en tonen u hoe u de prestaties van uw PC te verbeteren . Het kalmeert dan is uw pc en voert alle van de schoonmaak functies . Deze functie behoefte is een gevolg van de overname van Jumpshot eerder dit jaar . Het is een vroeg stadium integreren in onze user interface en we hebben uw feedback op het nodig hebben :-)

BELANGRIJK: NIET LOPEN GRIMEFIGHETR OP WINDOWS 8/8.1 , gecodeerd of RAID SCHIJVEN ! We zullen snel oplossen van deze PROBLEMEN ...

* SavePrice - we een nieuwe functie toegevoegd aan de browser plugins die u helpt geld te besparen wanneer u online winkelen . Het vindt betere prijzen voor de items die u zoekt. Op dit moment , Chrome , Firefox en Safari worden ondersteund. Internet Explorer moet worden ondersteund in de nabije toekomst .
 
* Avast! Tutorial - voor gebruikers die avast draaien ! proeven , een tutorial is nu beschikbaar waarin alle grote dingen avast! kunt doen om uw pc te beschermen
 
* Stroom Filtering - een compleet herschreven functie die deel uitmaakt van de nieuwe Web Shield in v2014 gelanceerd . De drie belangrijkste componenten van stroom Filtering is een herschreven scanner , nieuwe kernel mode inspectie technieken , en een nieuwe HTTP- parser . Al deze functies zorgen voor een efficiëntere detectie van bedreigingen
 
* Firewall - belangrijker nog , we de vorige problemen met Java zijn opgelost . De firewall moet stabieler en betere compatibiliteit met andere netwerk toepassingen

Download locaties
http://files.avast.com/beta9x/avast_free_antivirus_setup_full.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_pro_antivirus_setup_full.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_internet_security_setup_full.exe
http://files.avast.com/beta9x/avast_premier_antivirus_setup_full.exe

avast! reiniger :
http://files.avast.com/beta9x/avastclear.exe

bekende problemen
- Het negeren van proces of het opgeven van " bekende browsers alleen " heeft geen effect
- Redirect instellingen in het oplossen van problemen hebben geen effect
- USB rescue disk soms niet
- AvastClear niet gelokaliseerd op alle talen
- IE plugin compatibiliteit probleem met IE 11
- Sommige kleuren problemen in IE en FF plugin
- Geen gelokaliseerde versies zijn nog niet bijgewerkt - zo zijn er een aantal Engels teksten in niet - Engels versies , dat is normaal , geen behoefte om te melden dat


Het moet mogelijk zijn om deze versie te installeren bovenop uw bestaande avast! installatie (alle instellingen moeten worden bewaard ) .

Alle feedback wordt gewaardeerd! https://feedback.avast.com/response/add

heel erg bedankt,

Offline jefferson sant

 • Starting Graphoman
 • *
 • Posts: 6677
 • volunteer
Re: AVAST 2014 R2 BETA1 (9.0.2009)
« Reply #1 on: December 02, 2013, 10:04:54 PM »
Ik verontschuldig me voor het niet oplossen van de problemen
door gebrek aan tijd, ik kon niet, ik zal terugkeren in de komende dagen.

Offline jefferson sant

 • Starting Graphoman
 • *
 • Posts: 6677
 • volunteer
*** INTRODUCTIE: nieuw Avast 2014 "R2" Beta (2014.9.0.2009)
« Reply #2 on: December 04, 2013, 11:32:36 AM »
Hallo iedereen,

Het is mij een genoegen om de beschikbaarheid van de eerste beta build van een nieuwe "R2" versie van Avast 2014 (build nummer 2009 ) aan te kondigen.

Jullie hebben allemaal heel behulpzaam om ons te voorzien van feedback en commentaar op de vorige ( " R1 " ) versie , en we hebben geprobeerd om uw feedback te nemen in dit nieuwe product . Let op: dit is gepland een relatief kort ( ongeveer 2 weken ) bèta en vervolgens de update dient officieel gaan te zijn .

In termen van de kern product verandert , hier is het ( onvolledige ) lijst :

- We hebben eindelijk volledig herschreven de WebShield zodat het nu niet werkt als een " transparante proxy " meer. D.w.z. niet meer routering van al het HTTP verkeer via de AvastSvc.exe proces - die hopelijk zal leiden dat er geen conflicten meer met verschillende firewalls ( vooral oudere firewalls die niet kan omgaan transparante proxies ) en de algehele verbetering van de stabiliteit en prestaties . Daarnaast ( en dit is echt spannend ) het stelt ons in te zien en op te sporen meer bedreigingen ( de oorspronkelijke WebShield had enkele beperkingen ) .

- Het onderdeel Firewall ( in IS en Premier ) is ook drastisch veranderd . We brachten geruime tijd waardoor het compatibel met andere toepassingen , zoals Java en diverse VPN-diensten .

- De installateur / updater is verbeterd om meer betrouwbare installatie in geval van geïnfecteerde computers mogelijk te maken. Het installatieprogramma wordt nu beschermd door de avast zelfverdediging driver vanaf het begin , waardoor het moeilijker voor actieve malware om het te doden ( als je problemen met het starten van de installer in de eerste plaats hebben , kan het een goed idee om te proberen te hernoemen zijn de executable naar een willekeurige naam als eerste)

- De veranderingen in de File bestuurder System Shield moet resulteren in snellere prestaties , met name in het kopiëren van bestanden en programma's installeren scenario .

- We hebben ook versterkt met de Browser hulpprogramma te kunnen rip off zelfs de meer hardnekkige toolbars en andere " schaamhaar " ( Pontentially Ongewenste Browser Extensions )

- We hebben ook vast een hele hoop bugs gemeld in de laatste paar maanden . Vooral als u een probleem met R1 ondervonden , stel ik u deze nieuwe versie te proberen , is de kans groot dat het probleem er is opgelost .

- Voor trialware gebruikers , hebben we ook nog een interactieve tutorial die alle functies van het product legt op een eenvoudige , beknopte manier .

Naast de kern , er zijn twee dingen in deze versie :

- Connectiviteit met de nieuwe avast! GrimeFighter product . GrimeFighter is onze kijk op pc-optimalisatie / afstelling en is het resultaat van de Jumpshot overname dat we eerder dit jaar deed . Dit zal een standalone product ( apart verkrijgbaar) , maar heeft een aantal verbindingen naar Avast . Het is echt een coole product ( en ik moedig iedereen aan om het eens te proberen ) - technisch , het is gebaseerd op Linux , hoewel je niet zou kunnen vertellen , want het is perfect gevild en heeft een goede baan in het verbergen van alle complexiteiten .

- SafePrice ( als gevolg van een spelfout, momenteel genaamd " SavePrice " in het product UI) is een nieuwe , optionele module van de browser plugins Avast . Het is ontworpen om de veiligheid ( vandaar de 'veilige' deel) combineren met de beste deals ( vandaar de "prijs" ) in een, eenvoudig te gebruiken module . Het is vrij stil ( bijna onzichtbaar ), tenzij u zoeken naar een specifiek product - in dat geval zou het pop-up een prijsvergelijking en kunt u een van de deals in de vertrouwde winkels halen . De functie kan worden in-of uitgeschakeld via de browser plugin instellingen .Download links
Gratis AV : http://files.avast.com/beta9x/avast_free_antivirus_setup_full.exe
Pro AV : http://files.avast.com/beta9x/avast_pro_antivirus_setup_full.exe
IS : http://files.avast.com/beta9x/avast_internet_security_setup_full.exe
Premier : http://files.avast.com/beta9x/avast_premier_antivirus_setup_full.exe

avast! schoner : http://files.avast.com/beta9x/avastclear.exe

bekende problemen
- GrimeFighter momenteel werkt niet op Windows 8/8.1 . Het werkt ook niet op gecodeerde of RAID -schijven . Gelieve niet te draaien in deze configuraties , zal het niet werken . We werken aan deze en zal het binnenkort vast te stellen .
- SafePrice is momenteel niet beschikbaar voor Safari ( dwz gewoon Chrome , Firefox en IE versies beschikbaar ) .
- IE11 is nog steeds een soort van een probleem voor de Avast browser plugin. Plugins voor andere browsers moeten werken in principe prima in deze build , hoewel we enkele vreemde kleuren kwesties die we momenteel mee bezig zijn tegengekomen .
- In de instellingen van de Web Shield , het negeren van een proces of het opgeven van " bekende browsers alleen " heeft geen effect
- Redirect instellingen in het oplossen van problemen hebben geen effect (ze zullen waarschijnlijk worden verwijderd )
- USB rescue disk creatie mislukt soms ( als je valt in deze , zou het goed zijn om ons de stam) .
- Geen gelokaliseerde versies zijn nog niet bijgewerkt - zo zijn er een aantal Engels teksten in niet - Engels versies , dat is normaal , geen behoefte om te melden dat


Het moet mogelijk zijn om deze versie te installeren bovenop uw bestaande avast! installatie (alle instellingen moeten worden bewaard ) .


Zoals altijd , wordt alle feedback op prijs gesteld ! https://feedback.avast.com/response/add

Veel dank ,
VLK