Author Topic: My Devices Showing Laptop Unsecured-Solved  (Read 4045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bikemanAMD

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 343
My Devices Showing Laptop Unsecured-Solved
« on: December 06, 2013, 11:29:17 PM »
Laptop On right now, Running Avast 9.0.2009 R2 Beta

My Devices is showing laptop Off and Unsecured currently when I check my Devices from 8.1 Pro 64bit Desktop

Just thought i'd point this out
Seems to be functioning fine otherwise

Windows 8.1 Pro with Media Center- AMD A6-3620 APU/Radeon 6530D, 8gb DDR3 ram, 1tb hard drive-Avast 9.0.2018  Windows 8.1  Pro 64bit, Windows 8 Firewall
Secondary Laptop: XP 32bit, 60gb hard drive-Avast 9.0.2018
Acer Netop W7 (32bit) 320gb hard drive, Avast 9.0.2018

Offline schmidthouse

  • VIRUS FREE A Long Time
  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6239
  • When you think you know, Think Again
Re: My Devices Showing Laptop Unsecured-Solved
« Reply #1 on: December 07, 2013, 02:44:07 AM »
It appears there is some issue with Devices communicating correct information. My Devices are not syncing properly with Program, showing not 'Online' when in fact all Devices are Online.
For me, Minor issue really ::)

Edit: If it shows Unsecure then that "usually" means VPS needs updating.
« Last Edit: December 07, 2013, 02:45:56 AM by schmidthouse »
***HP ENVY 15K LT W10 Pro 1903 64Bit/750GB HD/16GB Ram/Avast Premium BETA 20.1.2397 /VS 5.61b(WC)/ASB (beta)/Mbam OD/Secureline (beta)5.5/SANDBOXIE/Prey Project
**HP Compaq 8510p LT W10 Pro 1903 64Bit/1TB HD/8GB Ram/ WD /VS 5.61b(wc)/WinPatrol/SANDBOXIE/Prey Project/HotSpot Shield vpn 
     
*Dell Inspiron XPsp4 PRO 32Bit/Avast(since 2002)18.8.2356/OSA/WP/Comodo FW 3.14/Secureline/Comodo IceDragon v.40
<LAYERED SECURITY SOFTWARE PROTECTION ALL OS's