Author Topic: All shields suddenly stopped since update 2014.9.0.2011  (Read 2592 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline adoria0000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
All shields suddenly stopped since update 2014.9.0.2011
« on: December 21, 2013, 08:10:22 AM »
Avast!9 Free On Win7 x64, All shields suddenly stopped. The problem happens several times.
The problem does not happen until update 2014.9.0.2011.
« Last Edit: January 09, 2014, 12:39:01 PM by adoria0000 »

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 71765
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: All shields suddenly stopped since update 2014.9.0.2011
« Reply #1 on: December 21, 2013, 08:13:15 AM »
Repair avast!:
1. Control Panel -> Add/Remove programs -> avast!
2. Click on 'Repair'.
3. Follow instructions.
4. Reboot.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.8.6586.IBC [UI.666] - EEK - Firefox ESR 78.14 [NS/uBO/PB] - TB 91.1
Avast-Tools: Secure Browser 93.0 - Cleanup 21.3 - SecureLine 5.13 - Driver Updater 21.3 - CCleaner 5.84
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline adoria0000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: All shields suddenly stopped since update 2014.9.0.2011
« Reply #2 on: December 21, 2013, 08:47:22 AM »
Repair avast!:
1. Control Panel -> Add/Remove programs -> avast!
2. Click on 'Repair'.
3. Follow instructions.
4. Reboot.

Thank you for your quick response.

I try that, And I look at the state for a while(at least 1 week)

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 71765
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: All shields suddenly stopped since update 2014.9.0.2011
« Reply #3 on: December 21, 2013, 08:49:15 AM »
You're welcome.
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.8.6586.IBC [UI.666] - EEK - Firefox ESR 78.14 [NS/uBO/PB] - TB 91.1
Avast-Tools: Secure Browser 93.0 - Cleanup 21.3 - SecureLine 5.13 - Driver Updater 21.3 - CCleaner 5.84
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline adoria0000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: All shields suddenly stopped since update 2014.9.0.2011
« Reply #4 on: January 09, 2014, 12:39:57 PM »
Happens again :(


- <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
- <System>
  <Provider Name="Service Control Manager" Guid="{555908d1-a6d7-4695-8e1e-26931d2012f4}" EventSourceName="Service Control Manager" />
  <EventID Qualifiers="49152">7031</EventID>
  <Version>0</Version>
  <Level>2</Level>
  <Task>0</Task>
  <Opcode>0</Opcode>
  <Keywords>0x8080000000000000</Keywords>
  <TimeCreated SystemTime="2014-01-09T08:52:00.298661500Z" />
  <EventRecordID>1612615</EventRecordID>
  <Correlation />
  <Execution ProcessID="596" ThreadID="1136" />
  <Channel>System</Channel>
  <Computer>DELL102</Computer>
  <Security />
  </System>
- <EventData>
  <Data Name="param1">avast! Antivirus</Data>
  <Data Name="param2">1</Data>
  <Data Name="param3">5000</Data>
  <Data Name="param4">1</Data>
  <Data Name="param5">サービスの再開</Data>
  </EventData>
  </Event>

Offline Asyn

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 71765
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Re: All shields suddenly stopped since update 2014.9.0.2011
« Reply #5 on: January 10, 2014, 07:40:28 AM »
- Other security related software installed..??
- Which AV(s) did you use before avast!..??
Win 8.1 [x64] - Avast PremSec 21.8.6586.IBC [UI.666] - EEK - Firefox ESR 78.14 [NS/uBO/PB] - TB 91.1
Avast-Tools: Secure Browser 93.0 - Cleanup 21.3 - SecureLine 5.13 - Driver Updater 21.3 - CCleaner 5.84
Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen & Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline adoria0000

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
Re: All shields suddenly stopped since update 2014.9.0.2011
« Reply #6 on: January 28, 2014, 06:42:55 PM »
- Other security related software installed..??

No

- Which AV(s) did you use before avast!..??

McAfee -> avast4.8 ... avast9

The problem happens since 9.0.2011, and also happens on 9.0.2013.
I cannot use avast!9 anymore,

I reverted to avast!8.