Author Topic: Web Shield Upload Problems (Again!)  (Read 2660 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [Oli]

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 333
Web Shield Upload Problems (Again!)
« on: April 13, 2014, 06:25:48 PM »
Hi Guys,

We worked on getting this problem fixed before with Lukor and it seems this bug has come back once again!

http://forum.avast.com/index.php?topic=144850.0


Problem:Uploading content to websites using flash and HTML5 uploaders results in the illusion of "ultra fast" speeds when the file is being actively skipped by Web Shield.
OS: Windows 7 64 Bit SP1
Clean Install?: Yes
Clean OS Install?: Yes
Avast Version: 9.0.9.2016
Troubleshooting: Disable Web Shield and attempt to upload file. File Uploads act normally. Reactivate Shield and uploads start to zoom up in gb/s rather than kb/s.
Installs: problem has been around since v2014-2015. (Was fixed in Version 2013)


Offline Lord Ami

  • Avast translator
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 149
    • My site
Re: Web Shield Upload Problems (Again!)
« Reply #1 on: April 13, 2014, 09:39:30 PM »
Hi!

I experienced the same issue and we hopefully fixed it together with avast! devs. I used to have this problem with Zippyshare.com for example (works fine after private driver update/fix).

Figers grossed  ::)
« Last Edit: April 13, 2014, 09:41:15 PM by Lord Ami »

Offline YVESZAJ

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Web Shield Upload Problems (Again!)
« Reply #2 on: April 17, 2014, 05:36:23 PM »
Hello,

I had the same problem with Avast and Dropbox since avast v 2014.9.0.2016.

I did not patch the WebShield.ini file.

But today I just update Avast to the new version 2014.9.0.2018, and now it seems to work fine  :)

http://forum.avast.com/index.php?topic=149104.0