Author Topic: Website Access Issue with Avast Free 9.0.2013  (Read 1439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bikemanAMD

  • Guest
Website Access Issue with Avast Free 9.0.2013
« on: January 26, 2014, 10:13:08 PM »
Hi All

Having problems accessing this site with Avast Free in Windows 8.1 Pro 64bit here, works only with Avast Online Security Disabled in Internet Explorer 11.    Site is just a Daily Journal for an online game that I use (Secondlife) if I have AOS enabled the site totally freezes, with it disabled the site loads perfectly fine.     

Enhanced Protected Mode is off, WIndows Defender Disabled, any other suggestions or tips?   


Offline Para-Noid

  • Avast Evangelist
  • Starting Graphoman
  • ***
  • Posts: 6700
  • Trust only what you test yourself!
Re: Website Access Issue with Avast Free 9.0.2013
« Reply #1 on: January 26, 2014, 10:54:09 PM »
This is an ongoing issue. Do what myself, and many others, have done...disable the AOS in each of your browsers.
Dell Inspiron, Win10x64--HP Envy Win10x64--Both systems Avast Free v17.9.2322, Comodo Firewall v8.2 w/D+, MalwareBytes v3.0, OpenDNS, Super Anti-Spyware, Spyware Blaster, MCShield, Unchecky, Vivaldi Browser and, various browser security tools.

"Look before you leap!" Use online scanners before you click on any link.

bikemanAMD

  • Guest
Re: Website Access Issue with Avast Free 9.0.2013
« Reply #2 on: January 27, 2014, 05:25:30 AM »
Will Do, Thank you for the reply, should've known that in the first place, I guess sometimes miss the simple things...