Author Topic: Avast Secure Line-When turned on all browsing freezes and won't work on MAC  (Read 7184 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Natlly

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Hi.  We have used our Avast Secure Line for quite a long time with no issues.  All of a sudden when we now turn it on our browsers freeze up and stop working.  We just get the infamous spinning icon!  We have a Apple Mac computer and have been unable to discover what is causing this problem now after it has been working just fine for so long.  Any suggestions would be greatly appreciated as I'm not super tech savvy and have been unable to figure it out on my own.

Thank you.

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 49465
  • Merry Christmas..!!
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
Win 8.1 [x64] - Avast Premier 17.9.2320.Beta#2 - CC 5.38 [OD] - MCS [OD] - EEK [OD] - FF ESR 52.5.2 [NS5/uBO] - Thunderbird 52.5 [EM]
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen und Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0

Offline Natlly

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Thank you.

Offline Asyn

  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 49465
  • Merry Christmas..!!
    • >>>  Avast Forum - Deutschsprachiger Bereich  <<<
You're welcome.
Win 8.1 [x64] - Avast Premier 17.9.2320.Beta#2 - CC 5.38 [OD] - MCS [OD] - EEK [OD] - FF ESR 52.5.2 [NS5/uBO] - Thunderbird 52.5 [EM]
Deutschsprachiger Bereich -> Avast Wissenswertes (Downloads, Anleitungen und Infos): https://forum.avast.com/index.php?topic=60523.0