Author Topic: licentie invoeren  (Read 2018 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Co Ottevanger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
licentie invoeren
« on: March 07, 2014, 07:22:44 PM »
Ik heb de licentie van Avast op mijn pc en labtop ingevoerd zonder probleem.
Nu heb ik ook nog een tablet,  Samsung galaxy note 10.1 met ook Avast hierop.
Dit is de gratis versie wordt aangegeven, druk ik op licentie invoeren geeft Avast aan dat als het lic.bestand op de tablet staat Avast dit herkent en overgaat op de betaalde versie.
Avast op mijn tablet ziet volgens mij niets, deze blijft gewoon op de gratis versie staan.
In welke map/folder moet dit lic.bestand staan?
Ik heb al diverse keren de tablet opnieuw opgestart zonder resultaat.

Groet,
Co.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31216
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: licentie invoeren
« Reply #1 on: March 07, 2014, 07:51:11 PM »
Voor de note heb je een licentie nodig voor een mobiel apparaat.
http://www.avast.com/nl-nl/store

Offline Co Ottevanger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: licentie invoeren
« Reply #2 on: March 07, 2014, 09:06:55 PM »
Dank je, ik dacht met een licentie voor 3 pc's ook gelijk mijn tablet hierbij had.
Beter lezen de volgende keer, een tablet is geen PC.
Jammer.

Plezierige avond en groet,
Co.

Offline Eddy

  • Avast Evangelist
  • Maybe Bot
  • ***
  • Posts: 31216
  • Watching (over?) you
    • Malware removal, Biljart and other things.
Re: licentie invoeren
« Reply #3 on: March 07, 2014, 10:21:38 PM »
Leg de situatie eens uit.
Wie weet komen ze je tegemoet.
http://www.avast.com/nl-nl/contact-us.php