Author Topic: chrome://wrc/content/options.html  (Read 2261 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline club

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
chrome://wrc/content/options.html
« on: May 01, 2014, 10:08:38 AM »
ik heb firefox 29 en nu deze blank page dus niks te zien

Offline iroc9555

  • CCS, Vzla.
  • Avast √úberevangelist
  • Starting Graphoman
  • *****
  • Posts: 7464
  • No soporte por PM.
Re: chrome://wrc/content/options.html
« Reply #1 on: May 01, 2014, 03:12:17 PM »
Hernan.
Dim 9200. C2D E6600; 2.40GHz. 4GB DDR2RAM. XP Pro_86. Spk3. IE8 & FF41. Avast FREE 2015. CIS 5.12(FW/D+). MBAM Premium. MCShield. WinPatrol +. SpywareBlasterOpenDNS. uBlock. WOT. Sandboxie

Offline club

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
Re: chrome://wrc/content/options.html
« Reply #2 on: May 01, 2014, 05:34:12 PM »
ik denk dat avast toch aan een fix moet werken dus want zo gaat het niet je kunt niks instellen of iets

Offline club

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
Re: chrome://wrc/content/options.html
« Reply #3 on: May 10, 2014, 07:19:35 PM »
ik heb op mijn pc opgelost eerst firefox van 29 naar 28 en dan automatice laten updaten en werkt perfect

Offline iroc9555

  • CCS, Vzla.
  • Avast √úberevangelist
  • Starting Graphoman
  • *****
  • Posts: 7464
  • No soporte por PM.
Re: chrome://wrc/content/options.html
« Reply #4 on: May 10, 2014, 11:59:25 PM »
Ik vergat te vertellen. Sorry. Ik loste het probleem op door het opnieuw installeren van 29 FF en activeren AOS dan eerst opnieuw opstarten van de computer.

Geen goed idee om terug naar 28 FF gaan.

Ik hoop dat je understan want dit wordt vertaald door Google.
Hernan.
Dim 9200. C2D E6600; 2.40GHz. 4GB DDR2RAM. XP Pro_86. Spk3. IE8 & FF41. Avast FREE 2015. CIS 5.12(FW/D+). MBAM Premium. MCShield. WinPatrol +. SpywareBlasterOpenDNS. uBlock. WOT. Sandboxie

Offline club

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 44
Re: chrome://wrc/content/options.html
« Reply #5 on: May 11, 2014, 11:38:48 AM »
ik denk dat die webplugin niet compatibel is met ff29 want ff zegt altijd reageert niet en dan weer wel dus ik heb em verwijdert  dus computer opstarten en wel dus avast please update plugin