Author Topic: Problems with Outlook Express settings  (Read 1491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

c.senechal@mnet-mail.de

  • Guest
Problems with Outlook Express settings
« on: July 02, 2014, 10:01:49 AM »
Hi all,
avast! demands to deactivate SSL protection for my email applications and suggest to activate SSL in avast!'s own settings. This worked perfectly with Mozilla Thunderbird, but Outlook Express won't send out any emails with SSL deactivated. I'm using Outlook Express mainly to synchronize my private and work calenders. Any suggestions?
Thanks for reply in advance
Christoph

Offline specimen9999

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 349
Re: Problems with Outlook Express settings
« Reply #1 on: July 02, 2014, 03:07:59 PM »
In Avast! 8 and 9 you don't have to deactivate SSL in the email client anymore, just configure it like Avast wasn't there.

Edit: Wait a minute, Outlook Express? There's no Outlook Express for Mac OS X , that's a Windows only application (or Mac OS Classic).
« Last Edit: July 02, 2014, 05:56:44 PM by specimen9999 »

c.senechal@mnet-mail.de

  • Guest
Re: Problems with Outlook Express settings
« Reply #2 on: July 02, 2014, 08:23:58 PM »
thanks for the reply. unfortunately it's Version 7.0 and that's the reason why it's free. And of course it's Microsoft Outlook, not "Express".
Kind regards
Christoph

Offline specimen9999

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 349
Re: Problems with Outlook Express settings
« Reply #3 on: July 02, 2014, 08:34:58 PM »
thanks for the reply. unfortunately it's Version 7.0 and that's the reason why it's free. And of course it's Microsoft Outlook, not "Express".
Kind regards
Christoph

Versions 8 and 9 are also free.