Author Topic: Attachemnts on e-mails  (Read 7597 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Windy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Attachemnts on e-mails
« on: October 24, 2003, 03:59:59 AM »
I just down loaded Version 4.1.287 and now I can not send out any e-mails with attachments, I get an error message that the connection was closed by foreign host. I am pretty sure it is Avast that is the problem because I did change my e-mail settings so it would not go through Avast and I had no problem with sending attachments, has any one else have this problem. I do not know if it is an error in the program. I am running Eudora 6.0.  ???

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67275
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #1 on: October 24, 2003, 04:15:14 AM »
Help us!!!  >:(

I just downloaded 4.1.287 version too and I cannot send attachments in Outlook Express too  :'(  :'(

All avast! settings is ok (I know how to configurate them, of course...). Inbound mail is ok too...

Help!!!  :(

The best things in life are free.

Walker

  • Guest
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #2 on: October 24, 2003, 04:19:26 AM »
Hi Windy, and Technical,

I've just checked Outlook 2002 and Pegasus Mail, both are working fine on the new update for me (send and Receive with attachments).

Is it any particular kind of attachment you are trying to send (text, exe, image etc) I tested with a .gif with no problems.  ???
« Last Edit: October 24, 2003, 04:19:55 AM by Walker »

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67275
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #3 on: October 24, 2003, 04:28:24 AM »
Hi Windy, and Technical,

I've just checked Outlook 2002 and Pegasus Mail, both are working fine on the new update for me (send and Receive with attachments).

Is it any particular kind of attachment you are trying to send (text, exe, image etc) I tested with a .gif with no problems.  ???

I'm trying .gif and .doc and could not send them.
Today morning I receive and send .doc files with easy...

In avast! iNews is said that a timeout problem related to SMTP communication was fixed. Is this related to my problem? I think not because is not a timeout trouble... I´ll keep working but this new bug is really annoying...  :'(
The best things in life are free.

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67275
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #4 on: October 24, 2003, 04:38:57 AM »
I'm becoming crazy  >:( >:( >:(
I boot the computer, run Mail Protection Wizard and nothing is solving the problem  >:(
Outlook Express does not send any kind of attach file...  :'(
The best things in life are free.

Walker

  • Guest
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #5 on: October 24, 2003, 04:39:07 AM »
It's really strange Tech, I've just tested again from Pegasus to Outlook then from Outlook to Pegasus all on different accounts. I just can't duplicate the problem.

Walker

  • Guest
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #6 on: October 24, 2003, 04:41:02 AM »
Tech,

Just wondering... does dropping your firewall temararily help?.

Walker

  • Guest
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #7 on: October 24, 2003, 05:00:57 AM »
Also wondering... are you scanning outgoing mail and attachments and/or inserting a 'clean' message.

I don't so just trying to think of any differences in our configurations.!

Offline vojtech

  • Avast team
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 939
    • ALWIL Software
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #8 on: October 24, 2003, 10:48:56 AM »
Yes there is a bug in the new version. It does not appear always, it depends on message size and network speed and that's why it was not revealed, I'm really sorry for this. Please try this fix: http://www2.asw.cz/~peterka/287/ashMaiSv.exe

Offline Lito

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
  • avast! es lo mejor
    • Marcel v3.0
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #9 on: October 24, 2003, 11:49:06 AM »
Thank you vojtech, this fix is working perfect here :D

Cheers, Lito.
   

Offline Lisandro

  • Avast team
  • Certainly Bot
  • *
  • Posts: 67275
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #10 on: October 24, 2003, 01:13:06 PM »
Yes there is a bug in the new version. It does not appear always, it depends on message size and network speed and that's why it was not revealed, I'm really sorry for this. Please try this fix: http://www2.asw.cz/~peterka/287/ashMaiSv.exe

Vojtech, thanks a lot  :D  :D  :D
Works perfectly on Outlook Express  8)
This is why we love avast!  ;D
The best things in life are free.

Offline Vlk

  • Avast CEO
  • Serious Graphoman
  • *
  • Posts: 11665
  • Please don't send me IM's. Email only. Thx.
    • ALWIL Software
Re:Attachemnts on e-mails
« Reply #11 on: October 24, 2003, 01:33:23 PM »
Version 4.1.289 was released 30 minutes ago.
It only has one fix, and that is this ashMaiSv.exe.
If at first you don't succeed, then skydiving's not for you.