Author Topic: Malwarebytes Anti Exploit & avast! Behavior Shield is blockiing Chrome  (Read 1778 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline avast@@dvantage77.com

  • J.R. Guthrie - avast! Sales and Support Specialist
  • Avast Reseller
  • Advanced Poster
  • *
  • Posts: 740
  • the only avast! Distributor & Platinum Reseller
    • Advantage Micro Corporation
We have created a support ticket with Malwarebytes Support. We found that when Malwarebytes Anti Exploit module is used in conjunction with avast! Endpoint, that the avast! Behavior Shield is blocking Chrome from being able to browse, and you just see a blank browser:

David P., Aug 20 11:10 AM:
Hi Mark,
Thank you for testing this for me. I'll be attempting to recreate the problem to help pass information to our developer to see what we can do. In the meantime, please let me know if you have any questions and I'll be happy to help.
________________________________________

Mark Joyner, Aug 20 10:51 AM:
Turning off the java shield in MBAE does not fix the issue of chrome not loading. However, as mentioned below, turning off the behavior shield in avast! does solve the issue.
Mark
________________________________________

David P., Aug 11 02:47 PM:
Hi Mark,
Thank you for the DDS logs. Please let me know if disabling the Java shield as suggested in our earlier emails (we were waiting on the test keys before proceeding) helps with the issue. We have noticed some problems with Chrome and other Antivirus applications while Anti-Exploit is installed, so if Avast is also causing issues I will update my team so that we can work on resolving the problems.

Sincerely,
 
J.R. "AutoSandbox Guy" Guthrie

"At this point in time, the Internet should be regarded as an Enemy Weapons System!"

Sincerely,
 
J.R. "AutoSandbox Guy" Guthrie

"At this point in time, the Internet should be regarded as an Enemy Weapons System!"