Author Topic: Help Please, Window 7 boot stuck aswrvrt.sys  (Read 1372 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wtfalfred

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Help Please, Window 7 boot stuck aswrvrt.sys
« on: August 25, 2014, 02:30:57 PM »
Hi,

Please help me that my PC stuck in aswrvrt.sys when boot.
Even when I turn boot up under Safe Mode. I have access to CMD and done the FRST test.

Please find attached FRST report and help me solve this. Thank you very very very much.
Need my PC back as soon as possible.

thanks.

Alfred

Offline wtfalfred

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Help Please, Window 7 boot stuck aswrvrt.sys
« Reply #1 on: August 25, 2014, 02:33:33 PM »
also, nothing change after Win7 built-in Start up check and also chkdsk /f /r. Still stuck on boot screen.
So sad.....................

Offline wtfalfred

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Help Please, Window 7 boot stuck aswrvrt.sys
« Reply #2 on: August 25, 2014, 02:47:37 PM »
Anyone?  Please help.
Tried to run avast uninstall utility but it doesn't run under CMD.

Offline essexboy

  • Malware removal instructor
  • Avast √úberevangelist
  • Probably Bot
  • *****
  • Posts: 40627
  • Dragons by Sasha
    • Malware fixes
Re: Help Please, Window 7 boot stuck aswrvrt.sys
« Reply #3 on: August 25, 2014, 03:07:00 PM »
Download the attached fixlist.txt to the same location as FRST
Run FRST and press Fix
On completion try a normal boot

Offline wtfalfred

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Help Please, Window 7 boot stuck aswrvrt.sys
« Reply #4 on: August 25, 2014, 03:13:06 PM »
essexboy,

Thanks for your reply, but it still not working....
please let me know if you need any information from my pc

Offline wtfalfred

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Help Please, Window 7 boot stuck aswrvrt.sys
« Reply #5 on: August 25, 2014, 03:13:38 PM »
please help
« Last Edit: August 25, 2014, 03:28:49 PM by wtfalfred »

Offline wtfalfred

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Help Please, Window 7 boot stuck aswrvrt.sys
« Reply #6 on: August 25, 2014, 03:36:55 PM »
DONT WORRY..... it works after I unplug all external HD. THANKS A LOT