Author Topic: New layout = wrong information in "My Devices" from avast UI  (Read 4030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chris..

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2887
New layout = wrong information in "My Devices" from avast UI
« on: September 23, 2014, 06:56:06 PM »
Hello,

Since the new layout appears in my.avast.com , we lost preatty all informations in the avast UI.
Can we hope something about ?


Offline OndraM

  • Moderator
  • Full Member
  • *
  • Posts: 147
Re: New layout = wrong information in "My Devices" from avast UI
« Reply #1 on: September 23, 2014, 10:12:55 PM »
We are investigating this issue and it should be fixed shortly.

Offline chris..

  • Avast Evangelist
  • Massive Poster
  • ***
  • Posts: 2887
Re: New layout = wrong information in "My Devices" from avast UI
« Reply #2 on: October 14, 2014, 10:03:21 PM »
Ok now , thanks.

Offline Mudcon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: New layout = wrong information in "My Devices" from avast UI
« Reply #3 on: January 21, 2016, 05:11:46 PM »
how did you fix it, mine is still wrong.

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 88780
  • No support PMs thanks
Re: New layout = wrong information in "My Devices" from avast UI
« Reply #4 on: January 21, 2016, 06:35:48 PM »
This topic is 15 months old, so related to a different avast program version, not to mention the layout of the my.avast.com has also changed. Not to mention the original poster reports "Ok now, thanks."

So it would be hard for this to be the same issue, it should go in its own new topic.

More importantly with zero information on what is wrong, how can anyone suggest a resolution.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.1.6099 (build 24.1.8821.762) UI 1.0.796/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline Mudcon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: New layout = wrong information in "My Devices" from avast UI
« Reply #5 on: January 21, 2016, 07:16:05 PM »
dang sorry came up in a search and didnt look at the date.

Offline DavidR

  • Avast √úberevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 88780
  • No support PMs thanks
Re: New layout = wrong information in "My Devices" from avast UI
« Reply #6 on: January 21, 2016, 08:16:41 PM »
No problem, hopefully someone can get back to the other topic you posted in.

I haven't had the issue of duplicate devices being displayed, so I haven't and personal experience of resolving that.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 24.1.6099 (build 24.1.8821.762) UI 1.0.796/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security