Author Topic: Antispam for Exchange not going to Junk.  (Read 6161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pfarmer2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Antispam for Exchange not going to Junk.
« on: June 16, 2014, 08:40:23 PM »
I have installed Antispam for Exchange on our SBS 2011 with Exchange 2010. 

The antispam is correctly identifying SPAM, correctly marking the subject with *** SPAM *** and sending to client.
However, the message is delivered to the inbox, not the junk folder.  I have the option set to deliver SPAM to junk.

I can select the option to delete spam, and that works fine. Just can't get it to go to the Junk folder on the clients.

Thanks,
Paul

REDACTED

  • Guest
Re: Antispam for Exchange not going to Junk.
« Reply #1 on: June 24, 2014, 02:03:48 PM »
I am having the same problem.  The application marks it as desired, but will not send it to the designated folder.  Have you ever figure out a solution yet?

Offline pfarmer2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Antispam for Exchange not going to Junk.
« Reply #2 on: June 26, 2014, 09:57:22 PM »
I have not.  The SPAM Identification appears to be quite accurate.  Just wish it went somewhere other than the inbox.

Offline Avosec-UK

  • Avosec Technical Support
  • Avast Reseller
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 296
    • Avosec
Re: Antispam for Exchange not going to Junk.
« Reply #3 on: June 27, 2014, 09:52:01 AM »
Do you have the AntiSPAM shield installed on the clients? It is the Outlook add-in which moves the emails into the Junk E-Mail folder.

Offline pfarmer2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Antispam for Exchange not going to Junk.
« Reply #4 on: July 01, 2014, 04:01:54 PM »
Yes, I do.  But that only works when outlook is running.  When outlook is not running they just get dumped in the inbox.  So, when a user opens outlook in the morning, there are a lot of *** SPAM *** messages in the inbox.  Most SPAM comes in the middle of the night.  Am I missing something?

Offline pfarmer2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Antispam for Exchange not going to Junk.
« Reply #5 on: July 02, 2014, 05:23:30 PM »
The outlook add-in is not moving the emails to the junk folder. 

What is the purpose of the anitspam  filter for exchange if we still have to filter through all the spam?

Offline pfarmer2

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Antispam for Exchange not going to Junk.
« Reply #6 on: July 07, 2014, 04:17:09 PM »
Avast Tech Support informed me that the Exchange AntiSpam filter does not separate out SPAM messages.  It only flags them with *** SPAM ***
Not the answer I was looking for, but I just got Exchange to set SCL to 5 for all messages that had *** SPAM *** in the subject.  Then they went to the Junk folder. 

REDACTED

  • Guest
Re: Antispam for Exchange not going to Junk.
« Reply #7 on: November 13, 2014, 05:30:29 PM »
pfarmer2, could you please tell us what command you ran to assign a specific SCL value to a subject phrase?

Thanks