Author Topic: Reply to a message problem  (Read 2746 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline midnight

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2423
  • Always Be Kind
Reply to a message problem
« on: November 27, 2014, 05:30:26 PM »
I just tried to reply to someone's message and when I clicked on post it brought me back to a blank page.  What is causing this?

Offline CraigB

  • Avast Überevangelist
  • Serious Graphoman
  • *****
  • Posts: 11174
  • No support PM's thanks
Re: Reply to a message problem
« Reply #1 on: November 27, 2014, 05:47:24 PM »
The forum must have decided your post wasn't required ;D

What's with the avatar msg... who do we ask to fix a broken Midnight/Beverly ;D

Luckily I took a picture of you avatar since you so frequently edit your posts ::)

« Last Edit: November 27, 2014, 06:06:35 PM by CraigB »

Online DavidR

  • Avast Überevangelist
  • Certainly Bot
  • *****
  • Posts: 86926
  • No support PMs thanks
Re: Reply to a message problem
« Reply #2 on: November 27, 2014, 07:25:01 PM »
I just tried to reply to someone's message and when I clicked on post it brought me back to a blank page.  What is causing this?

This sounds like the forum bug (if it was a forum message, PM), in the same way as clicking on Post or in some cases Preview, you end up at a blank Post page.
Windows 10 Home 64bit/ Acer Aspire F15/ Intel Core i5 7200U 2.5GHz, 8GB DDR4 memory, 256GB SSD, 1TB HDD/ avast! free 22.9.6034 (build 22.9.7554.734) UI 1.0.728/ Firefox, uBlock Origin, uMatrix/ MailWasher Pro/ Avast! Mobile Security

Offline midnight

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2423
  • Always Be Kind
Re: Reply to a message problem
« Reply #3 on: November 27, 2014, 07:31:19 PM »
I just tried to reply to someone's message and when I clicked on post it brought me back to a blank page.  What is causing this?

This sounds like the forum bug (if it was a forum message, PM), in the same way as clicking on Post or in some cases Preview, you end up at a blank Post page.

I was trying to reply to someone who had replied to one of my post's.  It's a forum bug?

Offline Michael (alan1998)

  • Massive Poster
  • ****
  • Posts: 2775
  • Volunteer
Re: Reply to a message problem
« Reply #4 on: November 27, 2014, 09:43:06 PM »
Yes, I get the same thing at school. Although, usually it posts anyways.

Edit: (Although, that may be an attempt by the district/Government to restrict my access on the interwebs, while on the network for students).



« Last Edit: November 27, 2014, 09:50:34 PM by Michael (alan1998) »
VOLUNTEER

Senior Security Analyst; Sys Admin (Linux); Forensics/Incident Response.

Security is a mindset, not an application. Think BEFORE you click.